Не вписався у поворот: на виїзді з Вінниці вантажівка врізалась в іномарку

Не вписався у поворот: на виїзді з Вінниці вантажівка врізалась в іномарку

Вінницька поліція з’ясовує обставини зіткнення вантажівки та легковика. Правоохоронці розповіли подробиці слідства.

У суботу, 28  вересня 2019 року, близько 01.40 години у Вінниці на перехресті вулиць Хмельницьке та Львівське шосе  сталась ДТП за участі автомобіля Volkswagen Passat та вантажівки DAF з причепом.

— Попередньо встановлено, що 37-річний водій вантажівки, житель Львівської області, виконуючи маневр повороту ліворуч, допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen Passat, який рухався в зустрічному напрямку, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Внаслідок аварії водій вантажівки та 23-річна пасажирка легковика госпіталізовані до міської лікарні. Відомо також, що 27-річний водій легковика, житель Вінниці, не постраждав.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії.

Наразі водії освідувані. За інформацією слідчих, вони тверезі.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Читайте також:

Смертельна ДТП: у Бершаді розбився на мотоциклі 22-річний хлопець

ДТП біля залізничного вокзалу: на «зебрі» водій автобусу збив 10-річну дівчинку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Юрий Бондарук

    Раз є постраждалі, то чому частина 1 ?
  • Тетяна Мельник

    Вантажівка не просто здійснила наїзд, вона порушила правила ДР, а саме поїхала на червоне світло (на світлофорів не горіла стрілка "на ліво", а лише світився основний зелений для руху "прямо") . У легковика був зелений на який він і рухався. У результаті даного наїзду пасажир легковика знаходиться у лікарні, але про це чомусь не пишуть. Таке враження,  що дану ДТП хочуть спростувати, щоб водій вантажівки "отделался лёгким испугом". А водій легковика залишиться "при своих интересах" та щей з побитим автомобілем.

    Юрий Бондарук reply Тетяна Мельник

    Водій вантажівки розрахується товаром зі слідчим))) а з легковика що візьмеш?
  • Артішок

    Читати статті з грубими помилками за гроші?
  • Артішок

    Львівське шосе? У Вінниці?

    Іван Ковальчук reply Артішок

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up