«Не послухав інструктаж»: під час велозабігу один із учасників вдарився головою об трамвай

«Не послухав інструктаж»: під час велозабігу один із учасників вдарився головою об трамвай
  • Велосипедне колесо одного з учасників заїзду застрягло між рейками, через що він впав та вдарився головою об трамвай, що проїжджав на сусідній колії

Сьогодні, 25 травня у Вінниці пройшов масовий велозаїзд, присвячений Велодню. У ньому взяло участь близько тисячі людей.

Утім, не обійшлося без пригод. За словами свідків події, хлопець їхав у колоні, коли колесо його велосипеда застрягло у щелині трамвайних рейок. Велосипедист не зміг втриматися на байку та впав, вдарившись головою об трамвай, що їхав сусідньою колією.

Трамвай одразу зупинився. Зрозумівши, що людина отримала серйозне пошкодження і рухатися далі не можна, водій «швейцарця» почав випускати пасажирів.

Навколо постраждалого одразу зібралися кілька велосипедистів, які надали йому першу медичну допомогу. З голови хлопця йшла кров, йому перев'язали рану і винесли стільчик, щоб він не сидів на дорозі. За кілька хвилин приїхала швидка.

Інший свідок каже, що хлопець не вдарявся об трамвай. За його словами, він травмувався об плитку, якою обкладені колії. Водій трамвая зупинився, щоб не наїхати на велосипедиста. Також цей свідок говорить, що аптечку виніс саме водій трамвая, щоб постраждалому надали допомогу.

Сайту Вiнниця.info ситуацію прокоментував один із організаторів Велодня Олександр Царевський: «Він вирішив обігнати. Не послухав інструктаж, що не можна обганяти. Зачепився колесом і вдарився об трамвай головою».

Нашому виданню Царевський додав, що розсічення неглибоке, але крові на місці було багато.

Читайте також:

«Це чудова нагода подивитися на місто»: як пройшов традиційний велозабіг


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (45)
  • Victor Fedotov

    Баран..
  • Oleg Lischishyn

    Организаторы бездари.коменты про.мозги это очень грамотно но почему навстречу велосипедистам двигался трамвай.и почему без шлема допустили к участвию .ИНСТРУКСАЖИСТЫ

    Oleg Krupski reply Oleg Lischishyn

    просто читайте ПДР, там все написано

    З.А.Глядач reply Oleg Lischishyn

    Напевне,організатори не розраховували,що серед учасників трапиться таке хитросраке створіння,що вирішить всіх об'.бати і полізе на колії.

    Сепар Торонтуй reply Oleg Lischishyn

    Не "участвию" а "учавстию".

    )
  • Oleg Lischishyn

    0671354771
  • Sergey Belous

    І завжди знайдеться гидке каченя , яке з свята зробить пригоду
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up