На два дні перекриють рух на ділянці по вулиці Ващука. Що там робитимуть?

На два дні перекриють рух на ділянці по вулиці Ващука. Що там робитимуть?

У Вінниці будують мережу каналізації. Вінничан попереджують про перекриття руху.

—  З 21:00 другого жовтня до 6:00 п’ятого жовтня, щоночі буде обмежуватися рух транспорту по вулиці Миколи Ващука. А саме, навпроти будинку №13 в напрямку руху до вулиці Василя Порика, — повідомляють у прес-службі вінницької міської ради.

За інформацією відомства, рух транспорту буде обмежений у зв’язку з виконанням робіт по будівництву мережі зливової каналізації.

Нагадаємо, з другого по третє жовтня, буде тимчасово обмежений рух транспорту та пішоходів по вулиці Максима Шимка. А саме в районі залізничного переїзду в напрямку руху до вул. Ватутіна.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Vladimir Sviridov

    як завжди розкопають дочекаються дощів а потім почнуть нити і випрашувати більше грошей
  • Ярослав

    Заголовок "на 2 дні", текст  2-5 жовтня. хаха
    Також, хаха: ви так впевнені що вони всього за два дні там каналізацію прокладуть? Дощик вперіще, ніхто нічого робити не буде. Лише по технологічним нормам за два дні таке не робиться. "Швидше" будете ремонтувати на весні. Нафіг треба.

    українка reply Ярослав

    2 жовтня о 21 години закриють. Відкриють 5 жовтня о 6 ранку. Виходить, що вдень лише 3 та 4 жовтня буде перекритий рух. Що не ясно?

    Ярослав reply українка

    Вранці 6ранку, 21 годна така ж сама брехня як і 2 дні. Чого вумаєте що там написано правду. Якби там були слова "планують", "збираються" то це відповідало би дійсності більше, ніж без них (от прямо стукне 21:00 ну моментально перекриється рух, ні на момент пізніше чи раніше). Новини як формулюються як "факт у майбутньому" нмайже ніколи не буваються достовірними, особливо у нас
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:06 На Вінниччину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 11:01 Понад 10 вулиць Вінниці нині без світла: причина відключення та терміни 10:14 Є руйнування та загиблі серед цивільних: про 781 день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up