Масштабний проект на Кореї. Триває будівництво каналізаційних мереж

Масштабний проект на Кореї. Триває будівництво каналізаційних мереж
  • У Вінниці триває будівництво каналізаційних мереж у приватному секторі. Продовжується впровадження масштабного проєкту в мікрорайоні Корея. Близько 70 приватних будинків матимуть можливість доєднатись до нової централізованої мережі.

Масштабне каналізування приватного сектору у Вінниці стартувало у 2010 році. Цей проект передбачає будівництво магістральних мереж та насосних станцій, що дає можливість надалі каналізувати окремі вулиці із приватною забудовою, в тому числі мікрорайону Корея. Про це повідомляють у вінницькій міській раді.

Роботи з облаштування каналізації на території приватного сектору у 2020 році, у зв’язку з пандемією COVID-19, дещо сповільнилися.

Цього року роботи продовжили. Уже завершили будівництво мережі каналізації на ділянці на вул. Грохольських. А саме, від 1-го провулку Бестужева до каналізаційно-насосної станції, на 2-му провулку Бестужева. Тут вже прокладено 175 метрів погонних мереж каналізації.

Відео дня

Завершили будівництво каналізаційної мережі на вул. Бестужева, проклали 154 метри мереж. Також завершили роботи і на 1-му пров. Бестужева. Тут збудували 144 метри мереж каналізації. Крім того, 142 метри каналізації проклали на 2-му пров. Бестужева.

«Ці роботи проводили за програмою співфінансування. Завдяки будівництву цих мереж у майбутньому близько 70 приватних будинків матимуть можливість доєднатись до нової централізованої мережі. Разом з цим, для функціонування даних мереж каналізації, виключно за бюджетні кошти проводиться влаштування каналізаційної насосної станції по 2-му провулку Бестужева, які планується завершити в поточному році», — розповів директор департаменту міського господарства міської ради Віталій Місецький.

 

Читайте також:

Смертельна ДТП біля Вороновиці: не розминулися Камаз та мікроавтобус

Пожежа в кафе «Vinnytsia Food Market» в центрі Вінниці. Що відомо?

На Чорновола водій на BMW протаранив маршрутку №17-А (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up