Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №6

Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №6
  • «Права» у смартфоні, тест-драйв недорогого Mitsubishi ASX, які авто претендують на звання кращого у світі, 20 найпопулярніших бензинових машин та що найчастіше купують в областях.

В Україні запроваджені електронні «права» та «техпаспорти»

Відтепер, якщо у вас є смартфон, з доступом до інтернету (та стабільний і достатньо швидкий доступ до всесвітньої мережі), пластикові документи можна залишати вдома. Електронні копії, які показуватимуться у додатку «Дія», мають статус офіційних цифрових копій водійського посвідчення та свідоцтва про реєстрацію автомобіля.

Щоправда, лише на території України, - і це слід врахувати при закордонних подорожах. До того ж, не всі документи просто вже потраплять у додаток: якщо у вас авто «по довіреності» - його «техпаспорт» програма не показуватиме. Також, якщо водійські «права» старого зразка, а у центральному реєстрі немає вашого електронного фото, доведеться спершу замінити «ламінат» на пластикову картку. Посилання для завантаження програми «Дія» доступні у нашій статті.

Відео дня

Читати більше…

 

Тест-драйв Mitsubishi ASX

Ми перевірили на ділі, як в реальних умовах поводиться один із «старожилів» сегмента компактних кросоверів – оновлений Mitsubishi ASX. Для тест-драйву тривалістю у тиждень та протяжністю 1000 кілометрів нам дісталась машина у простій комплектації Invite, із 5-ступеневою механічною коробкою передач та двигуном об’ємом 1,6 літра.

Забігаючи наперед, поки ви не натиснули на «Читати більше», скажемо, що у машини виявився доволі скромний апетит до пального, а 5 передач на думку журналіста цілком достатньо. Більше подробиць ви можете дізнатися у тест-драйві.

Читати більше…

 

Кращі з кращих! 10 фіналістів конкурсу «Всесвітній автомобіль року»

Саме час відволіктись від рейтингів українського авторинку з його «стаціонарними» лідерами мало не у кожному сегменті, і розглянути, що обирають у світі. Принаймні, побачити претендентів на здобуття звання Кращого автомобіля.

У головному списку 10 номінантів, а окрім них є ще низка категорій, як-то краще авто для міста чи спорткари. А вже зараз, незважаючи на те, котрий автомобіль незабаром стане переможцем, можна ознайомитись із повним переліком претендентів, який доступний у нашій публікації. Адже, не виключено, що котрогось із них ви розглядаєте як потенційну покупку, заплановану на найближчий час.

Читати більше…

 

Топ-20 бензинових авто на ринку

Якщо запасу ходу доступних електромобілів недостатньо для ваших повсякденних задач, дизель дратує вібрацією та характерним звуком, а ГБО не підходить, бо «краде» місце для запасного колеса, та й взагалі з газом мати справу не хочеться – автомобілі з бензиновими двигунами саме те, що вам потрібно.

А щоб не губитись у сумнівах, ми підготували 20 найпопулярніших на українському ринку легковиків, які купували та «приганяли» найбільше. Тож тепер прийняти рішення щодо вибору першого або наступного авто значно простіше: за допомогою слайдів з автомобілями, які присутні у статті, можна миттєво дізнатись актуальні ціни на них та переглянути пропозиції про їх продаж. Все включено!

Читати більше…

 

Що беруть в областях? 11 найпопулярніших вживаних авто січня в Україні

Аналітичний центр AUTO.RIA визначив, які моделе легковиків були найпопулярнішими у першому місяці поточного року в кожній окремій області нашої країни. Звісно, купують найчастіше те, що найдоступніше. А от що саме і в якому регіоні купували найактивніше можна дізнатись, натиснувши «Читати більше».

Читати більше…

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих та перевірених новин!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up