​​​​​​​Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №4

​​​​​​​Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №4

Техогляд повертається, 50 найпопулярніших «свіжопригнаних» легковиків, що відомо про «Фабію» 4-го покоління, 10 нових авто які продавались найкраще у світі та «скручений» мільйон кілометрів.

Машина з ГБО? Тоді вам на техогляд!

МВС підготувало проєкт закону, який у разі підтримки нардепами запровадить обов’язковий регулярний техогляд для всіх автомобілів, оснащених газобалонним обладнанням. Регулярність ТО становитиме раз у 2 роки, або й раніше, якщо котрийсь із компонентів системи, що живить двигун газом, має термін експлуатації або повірки більш ранній, ніж дата чергового ТО.

Загалом в Україні, за різними оцінками, налічується від 1,8 до 2,5 мільйонів автомобілів, що використовують стиснений або скраплений газ як основне або альтернативне пальне. Тож якщо цей проєкт стане законом, техогляд повернеться для чималої частини українського автопарку, загальний обсяг якого 9 мільйонів ТЗ.

Відео дня

Читати більше…

Що «приганяли»? Топ-50 найпопулярніших легковиків року

Ми визначили, які автомобілі були найпопулярнішими в Україні серед «свіжопригнаних» у 2019 році. Так, з ними дещо змішались «легалізовані євробляхи», проте, як свідчить статистика, останні у меншості. Тож загальну картину цього сегмента ринку вдасться побачити у всіх деталях. Тим більше, що мова йтиме не про бренди загалом, а про конкретні моделі, яких до підбірки потрапило цілих п’ятдесят!

Прямо у цій статті ви зможете одразу дізнатися ціни на кожну легківку і переглянути актуальні пропозиції продажу згаданих авто вже в Україні. Тож, якщо маєте в планах «свіжопригнану», - не гайте часу, мерщій тисніть на «Читати більше»!

Читати більше…

Якою буде нова «Фабія». На кого схожа?

Є щонайменше дві вагомих причини, чому зараз варто згадати про «Фабію». Одна із них – ця модель щойно потрапила в десятку найпопулярніших «свіжопригнаних» 2019-го року. Друга причина – у рейтингу автомобілів, які минулоріч перепродувались найчастіше, «Фабія» на сьомій позиції. Кількома роками раніше (і навіть на початку минулого року) цей компактний хетчбек (втім, є й універсал) такої популярності не мав. Виходить, що «Фабія» стає все популярнішою серед покупців!

Щоправда, до десятки нових легковиків, які продавались найкраще у 2019-му році, їй поки потрапити не вдалося. Можливо тому, що актуальна третя генерація машини у виробництві з 2014 року, і мала лише невелике оновлення у 2018-му.

Але невдовзі ситуація може змінитись: ходять чутки, що вже цього року буде представлена четверта генерація «Фабії», а у 2021-му машина з’явиться в автосалонах марки. Інформації про неї поки небагато, проте ділимось тим, що маємо самі: зображення майбутньої Fabia-IV та кілька слів про технічні деталі.

Читати більше…

Топ-10 найпопулярніших нових авто у світі. Що купували у 2019 році?

Картина продажів нових авто у світі щороку змінюється. Хоч і без несподіваних сюрпризів, проте неспішне переміщення окремих моделей по позиціях у списку демонструє певні тенденції глобального авторинку. Звісно, у цьому «топі» традиційно присутні Toyota Corolla та Volkswagen Golf, як і типовий «американець» Ford F-series.

А якщо ознайомитись з іншими представниками рейтингу, нескладно помітити, що кросовери здобувають все більше популярності. Зрештою, повну картину світового ринку нових авто можна дізнатись, натиснувши «Читати більше».

Читати більше…

«Скручений» мільйон кілометрів – не межа?

У Польщі не на жарт зайнялись шахраями, які «скручують» пробіг автомобілів. За умисне зменшення показників одометра зловмисникові загрожує ув’язнення на строк до 5 років! Але навіть при таких законах, дехто все ж продовжує «хімічити».

У першому автомобілі, де місцеві поліціянти від початку 2020-го року виявили значне «скручування», лічильник був «підкорегований» на 300 тисяч кілометрів. За кілька днів рекорд було побито: зафіксовано вже 600 тисяч «скрученого» пробігу. Проте буквально за тиждень з’явився новий «чемпіон» - Mercedes-Benz Sprinter, в якому «відмотали» аж 1 мільйон кілометрів пробігу! Але що нам до того?

Читати більше…

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих та перевірених новин!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up