Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №33

Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №33

Які кросовери та позашляховики насправді цікавлять українських покупців, авто тижня – легендарний Chevrolet Corvette, рік, в якому подешевшають електромобілі, де «заморозили» ремонти доріг та як довго легковики затримуються в гаражах українців.

Список бажань. Топ-10 SUV та позашляховиків, які всерйоз цікавлять покупців

Коли можна вважати, що конкретний автомобіль зацікавив конкретного покупця? Правильно: тоді, коли машина додана в персональний блокнот, тобто список тих варіантів, з яких і буде обрана наступна покупка. Цього разу ми зробили підбірку кросоверів та позашляховиків, які за минулі 30 днів найчастіше потрапляли до блокнотів. Забігаючи наперед, поки ви не перейшли в матеріал, скажемо, що список бажань вийшов дуже навіть цікавий!

Читати більше…

Відео дня

 

Автомобіль тижня. Chevrolet Corvette

Розпочинаючи мову про Corvette, не варто починати з експлуатаційних характеристик, таких як витрата пального чи об’єм багажника. Це автомобіль, про який просто варто знати, і часом мріяти. Хоча, зрештою, на AUTO.RIA є близько 15 пропозицій про продаж цієї моделі, тож при бажанні, мрія може й матеріалізуватись.

Восьма генерація Corvette цікава тим, що двигун в ній тепер розташований по центру кузова, за спинками сидінь. Потужність 6,2-літрового V8 становить 502 к.с., а до нього буде під’єднана 8-ступенева КПП з двома «мокрими» зчепленнями та преселективним увімкненням передач. До першої сотні кілометрів машина діставатиметься за 3 секунди.

Ще цікаво те, що фірмова задня ресорна підвіска тепер замінена на двоважільні пружинні механізми. Передня ж підвіска матиме регульовану висоту, яку навіть можна «прописати» в супутниковому навігаторі. «Корвет» хоч і спорткар, та зроблений він не в дусі хот-родів «людина тут зайва». Салон оздоблять м’якими матеріалами та шкірою, панель приладів буде «віртуальною», а щоб не сумувати в дорозі (якщо таке можливо), можна увімкнути музику, яку транслюватимуть аж 14 динаміків. Ціна питання – від 60 тисяч доларів.

Читати більше…

 

Вартість електромобілів невдовзі зрівняється з бензиновими аналогами

Екологічні норми, які розповсюджуються на бензинові та дизельні авто, змушують виробників мало не щороку модернізувати мотори, що в результаті призводить до їх подорожчання. З іншого боку, завдяки зростанню обсягів виробництва літієвих батарей, їхня ціна постійно знижується. В результаті експерти дійшли висновку, що незабаром ціни на нові електрокари та авто з ДВЗ зрівняються. А статись це може орієнтовно в 2024 році.

Читати більше…

 

Гроші є, ремонту немає. В яких областях «морозять» кошти Дорожнього фонду?

Обсяг грошей, які вже перераховані в регіони для ремонту доріг, становить 6 мільярдів гривень. З них потрачено лише 3,1 млрд. Загальний «дорожній» бюджет, запланований на цей рік – 14,7 млрд. грн. І при цьому є області, які досі освоїли лише кілька відсотків від отриманих сум. Всього зараз використано 51,5% грошей, направлених на дорожні роботи. Натиснувши «читати більше» ви можете дізнатись, як справи з використанням ресурсів у кожній області та на окремих дорогах державного значення.

Читати більше…

 

Чотири роки, і прощавай. Як часто українці змінюють свої автівки

Саме так: всього чотири роки затримується автомобіль у середньостатистичного українського власника. Є й такі, що змінюють легківки раніше року, а більшість з тих, що взяли участь у нашому опитуванні, проголосували за варіант «міняю авто раніше трьох років». Отаким несподіваним виявився зсередини наш «зубожілий» автомобільний ринок!

Читати більше…

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up