​​​​​​​Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №10

​​​​​​​Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №10
  • Фоторадари вмикають, новий Volkswagen Caddy представлений офіційно, в чому різниця між «свіжопригнаними» та «євробляхами», яких легківок найбільше пригнано у лютому та тест-драйв пікапа Volkswagen Amarok.

Дорожні камери будуть увімкнені за лічені дні – міністр МВС

«Законодавчі та підзаконні акти вже готові. Проводимо останні тести, а через кілька днів система запрацює» - повідомив очільник МВС минулого тижня. Тож з дня на день варто чекати інформації про те, що дорожні фоторадари, котрі здатні самостійно виявляти порушників, будуть увімкнені.

Перші півтора місяця водіям мають лише виносити попередження, після чого – повноформатна робота систем автоматичної фіксації порушень ПДР та відправка «листів щастя». А якщо все станеться саме так, зовсім скоро ми дізнаємось, хто стане першим в історії України порушником, який «попався» у поле зору автоматики, та за що саме!

Відео дня

Читати більше…

 

Автомобіль тижня. Volkswagen Caddy

Нарешті жодних «рендерів» та шпигунських фото: VW Caddy представлений офіційно. Стало відомо, як двигуни та коробки передач запропонують покупцям цього мікрофургона, та чи буде обіцяна (чи то вигадана шпигунами) електронна панель приладів з великими дисплеями.

Поки ви не натиснули «Читати більше», щоб розглянути фотогалереї та дізнатись усі подробиці про довгоочікувану новинку, скажемо, що насправді у «Каддіку» всього буде значно більше, ніж передбачалось до прем’єри – наприклад, двері з електроприводом, інтелектуальне підсвічування салону, доступ до інтернету та навіть «автопілот».

Читати більше…

 

Чи можна зараз купити «євробляху»? І нащо…

Автомобілісти вже майже забули про те, що ще рік-два тому українські дороги виглядали так, ніби тут вже Європа, - настільки багато машин з польськими, литовськими та іншими подібними номерними знаками було навколо. Проте, відбулась «легалізація» нерозмитнених машин, запроваджені (принаймні – на папері) санкції за експлуатацію «євроблях», і автівок з «чужими» номерами стало значно менше.

Але вони ще не зникли цілком, і ми вирішили дізнатись, що зараз робиться у сегменті нерозмитнених автівок, скільки їх і яких саме, які на них ціни та кого (і чим) вони можуть зацікавити. 

Читати більше…

 

Імпорт авто з пробігом: Топ-20 «свіжопригнаних» легковиків лютого

Якщо з «євробляхами» майже крапка, то з «пригоном» - лише початок новітньої автомобільної історії України. Ми публікуємо традиційну підбірку з 20 моделей, яких було найбільше зареєстровано у лютому, а крім цього надамо довідку про те, в чому різниця між «євробляхами» та «свіжопригнаними» і як виглядає картина імпорту легковиків – за роками випуску та екостандартами «Євро». Тож тисніть «Читати більше», щоб ознайомитись з інформацією, яку вам точно не запропонують у будь-якому іншому місці!

Читати більше…

 

Тест-драйв VW Amarok: Бачу ціль, не бачу перешкод

Яка ціль могла бути цієї зими, наприклад, у тих, хто полюбляє активний зимовий відпочинок, гірські краєвиди та сніг, якого в Україні, на жаль, цього сезону явно забракло? Правильно: поїхати кудись туди, де зиму ще не скасували.

Так і вчинив журналіст AUTO.RIA, зібравши гірськолижне спорядження, компанію однодумців та вирушивши у Австрію на VW Amarok. Заразом і машину вдалось перевірити на ділі – шлях лише в один кінець мав протяжність 2000 кілометрів! Тож якщо цікавитесь пікапами, чи просто потужними позашляховиками, та ностальгуєте за справжньою зимою – вмощуйтесь зручніше, та тисніть «Читати більше»!

Читати більше…

 

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up