Головні автомобільні новини - за 5 хвилин. Тиждень №14

Головні автомобільні новини - за 5 хвилин. Тиждень №14

Чи є життя після «блях», український автопром на другому місці в світовому рейтингу, автострахування по-європейськи пропонують запровадити в Україні, новий Mitsubishi L200, та 45-річчя «Гольфа».

Життя після «блях». Які нові авто купували в березні?

Хвиля масової «легалізації» автомобілів на іноземній реєстрації, а разом з тим і розмитнення «свіжоприганих» стихла – ринок виходить на звичні для найближчих років обсяги. Разом з цим спостерігається зростання в секторі торгівлі новими авто: у порівнянні з минулорічними показниками продажі зросли на 8%. За минулий місяць з автосалонів виїхало 7300 легковиків. У трійці провідних брендів – Renault, Toyota і KIA.

Читати більше...

Відео дня

Україна опинилася на передостанньому місці в світі за виробництвом авто

З місцевим автовиробництвом в Україні справи зовсім кепські. Настільки, що наш автопром зайняв друге місце, з кінця світового списку. «Обігнали» ми, якщо так доречно говорити при таких розкладах, лише Туніс. Відстань до лідерів автопрому можна вимірювати в світлових роках: у Китаї за рік виробили майже 28 мільйонів машин, у США – 11, в Японії – неповних 10 мільйонів автівок. У нас же за рік заводські ворота залишили всього 6 623 транспортних засоби.

Читати більше...

Поліси без «папірців» та мільйонні виплати. Як може змінитися автострахування в Україні

«Автоцивілка» по-європейськи повинна бути введена в Україні найближчим часом. Перехідний період триватиме кілька років, і в результаті суми страхового відшкодування будуть збільшені до мільйонів гривень. При цьому подорожчання полісів автори ініціативи не передбачають, оскільки за статистикою середній розмір виплат досі не перевищував 25 тисяч гривень. Ще - замість паперових договорів все буде переведено в електронний вигляд, а також будуть збільшені штрафи за їзду на незастрахованому автомобілі – до 1700 гривень.

Читати більше...

Два по сто до одної шклянки. Новий Mitsubishi L200 в Україні

Зовні новий L200 без проблем можна відрізнити від попередньої версії: дизайн «передка» змінено в новій стилістиці бренду, він не виглядає настільки утилітарно і просто, як це було раніше. Навіть навпаки – стало стильно. У салоні зміни не настільки вражаючі, хіба крім помітного збільшення внутрішнього простору. Хоча, ні те ні інше не найголовніше – конструктори запевняють, що якщо підрахувати всі зміни, то їх буде цілих 2400! Зрозуміло, що автомобіль поліпшив ходові якості, в тому числі і для бездоріжжя, а щоб отримати його в свій гараж варто запастися сумою від 825 тисяч гривень.

Читати більше...

«Гольфу» - 45 років! А беруть, як молодого

В кожній системі координат неодмінно повинна бути точка відліку. І у світі автомобільному Фольксваген «Гольф» сміливо можна вважати цією опорною величиною: за 45 років модель змінила 7 поколінь, а на підході восьма генерація. Загальний тираж усіх «Гольфів» склав більше 35 мільйонів екземплярів. Тобто, у світі кожні 40 секунд десь купують нового «Гольфа», і це не рахуючи вторинного ринку. Втім, перше місце за тиражами все одно у Тойота «Королла». До її рекорду поки далеко навіть улюбленцю багатьох, ювіляру «Гольфу».

Читати більше...

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up