П’яні маршрутники і ще 757 порушень. Результати місяця перевірок перевізників

П’яні маршрутники і ще 757 порушень. Результати місяця перевірок перевізників
  • Рівно місць тому поліція і трансбезпека почали «шманати» перевізників після страшних аварій із загибелями пасажирів автобусів.
  • Чи стало менше від цього порушень? В поліції дали дані про маршрутників, яких спіймали і оштрафували.

Постійно діючою зробили профілактичну операцію «Перевізник», що проводиться для попередження аварійності та посилення контролю за безпекою пасажирських перевезень. Ці перевірки, що почалися місяць тому, 23 липня, назвали комплексними цільовими заходами. Працюють під час «Перевізника» поліцейські разом з інспекторами Укртрансбепеки. Які результати мають за місяць?

— За час проведення заходів працівники поліції оглянули 2635 автобусів та маршрутних таксі, — розповіли у відділі комунікацій обласної поліції. — Задокументували 757 порушень.

  • 299 випадків перевезення пасажирів понад встановлену кількість,
     
  • 136 — порушень Правил дорожнього руху,
     
  • 90 — відхилень від визначеного маршруту руху,
     
  • 29 порушень правил зупинки під час здійснення посадки–висадки пасажирів,
     
  • 25 випадків керування маршрутними транспортними засобами, які не пройшли обов’язковий технічний контроль,
     
  • 22 — керування водіями автобусів без необхідних документів,
     
  • 8 випадки перевезення пасажирів на маршруті протяжністю понад 500 км одним водієм,
     
  • 3 — перевезення пасажирів водієм, який не пройшов передрейсового медичного огляду,
     
  • 2 — керування автобусами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів.

Також працівники поліції виявили 57 технічно несправних автобусів, 8 із яких були переобладнані з порушенням норм та стандартів.

Відео дня

Ще під час першого тижня перевірок редакція 20minut.ua розпитала пасажирів, чи не страшно їм їздити в автобусах після гучних аварій, на Західному автовокзалі. І люди сказали, що нашими автобусами майже задоволені. Все влаштовує, крім цін на квитки.

А що розповіли водії про суцільний контроль на дорозі? Вони пояснили, хто створює аварійну обстановку та сказали, бо таких «лівих» маршрутників поліцейські не зупиняють взагалі, тому говорити про профілактику задля безпеки на дорогах не варто. Більше про це читайте і дивіться в матеріалі з фото та відео «Чи безпечно їздити?».  


Читайте також:

Почали «шманати» перевізників. Поліція патрулює трасу та зупиняє маршрутників

Чи безпечно їздити? Водії винуватять в аварійності нелегалів, а пасажирам байдуже
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрей Петров

    ”Шманати”- лексикон гопотелки
  • без

    Цікава  стаття-ні про що:гонорар автору виплатили?

    Вася reply без

    Прямо уж ни про що.

    Идём в Юропу.

    Отказались от коммунистических замашек.

    А то ведь перед выходом на маршрут и техосмотры были, и контроль медиками водителей (не то что пьяным - усталым не выедешь)..

    Слава Украине!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Ухилянт-екстримал: на надувному матраці чоловік плив до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up