«Дуже бракує вже десятки років»: вінничани просять світлофор на Коцюбинського

«Дуже бракує вже десятки років»: вінничани просять світлофор на Коцюбинського

Серед петицій з'явилося звернення у якому просять встановити світлофор на проспекті Коцюбинського. За три дні петиція зібрала 39 голосів.

Дану петиції подала Вікторія Сінник 12 вересня.

Автор зазначає, що на проспекті Коцюбинського (тролейбусна зупинка Музей Коцюбинського) дуже жвавий рух пішоходів. Тим часом, автомобілісти не охоче пропускають їх через пішохідний перехід.

— Є вихід у даній ситуації - це світлофор, якого дуже бракує вже десятки років саме на цій ділянці. Дуже прошу Вас, та всіх не байдужих, підписати цю петицію та розглянути її у правовій нормі, — йдеться у тексті петиції.

Відео дня

Долучитися та проголосувати можна ТУТ

Нині петицію підтримало 39 вінничан.

Нагадаємо, також Вікторія закликає провести реконструкцію центрального міського стадіону.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Вадим Ковальчук

    Перечислить?пожалуйста.возле техникума раз,выше техникума два,петроцент три,дом офицеров аж два четыре,второй роддом пять,центральный рынок аж два шесть,папанина семь,перед жд восемь,рвнок привокзальный на жд девять и жд центральный вход десять.ДЕСЯТЬ переходов на одном километре.это капец.еще надо???ходите вдоль дорог.
  • Вадим Ковальчук

    Вопрос кто просит и зачем?я не просил.
  • Liana Ne

    А  чому ніхто не просить почистити Буг та переобладнати Водоканал,відкладатись від хлорування ,а впровадити о зонування?

    Вадим Ковальчук reply Liana Ne

    Потому что у многих слишком тяжелая пятая точка что ну никак не протянет лишних сто метров до пешеходного.уже трамвай едет от западного до жд час и это меньше десяти км растояние.скоро это займет полтора изза таких вот ленивых задниц.я уже шутил както что у нас проще зебру нарисовать вдоль дороги а не каждых сто двести метров рисовать переход.
  • Дмитрий Романюк

    Я так розумію що скоро місто розібють на відрізки по 100 м цими світлофорами.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up