ДТП у Жмеринці: 16-річний підліток на мотоциклі врізався в автівку

ДТП у Жмеринці: 16-річний підліток на мотоциклі врізався в автівку
  • У Жмеринці сталась аварія. Підліток на мотоциклі зіткнувся з машиною, яка їхала попереду. Поліція відкрила впровадження.

Як повідомляє обласний главк поліції, вчора, 26 травня близько 20.00 години у місті Жмеринка сталась ДТП за участі мотоцикла та легковика.

— Під час обгону підліток виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з легковиком, який рухався попереду у попутному напрямку та повертав ліворуч, — зазначають у відомстві.

Внаслідок зіткнення, як додають в поліції, тілесні ушкодження отримав 16-річний водій мотоцикла та був госпіталізований до лікарні. 26-річний водій автомобіля ВАЗ не постраждав.

Відео дня

— Потерпілий не мав права перебувати за кермом мотоцикла, оскільки не пройшов відповідного навчання та не отримав посвідчення водія, — додають в поліції.

Транспортні засоби помістили на арешт майданчик. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження

Довідка:

Згідно з статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України винуватцю загрожує обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

 

Читайте також:

На Вінниччині загинув чоловік, який намагався спинити трактор, що покотився у ставок

«Ганяв» без прав та під наркотиками: у Вінниці зупинили водія на Opel Insignia

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up