ДТП по Львівському шосе: стукнулися Ford та Chana. Постраждала дитина

ДТП по Львівському шосе: стукнулися Ford та Chana. Постраждала дитина

В Вінниці сталася ДТП. В результаті постраждали 40-річна жінка, водій та чотирічний хлопчик.

Вчора, 15 грудня 2017 року,  в Вінниці по вул. Львівське шосе 38-річний водій іномарки "Ford Focus" допустив зіткнення з автомобілем "Chana Benni".

 В поліції розказують, що в наслідок ДТП травми отримали водій, 64-річний житель смт Вороновиця та пасажири автомобіля "Chana Benni".

Корисне посилання

Актуальні ціни на Ford у Вінниці на Automoto.ua.

40-річну пасажирку госпіталізували. Водія та 4-річного хлопчика, який знаходився в машині, після надання медичної допомоги відпустили додому.

Відео дня

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    А я вот в шоке что Чаны Бенни еще ездят))))))))))))

    это же спайка бешеной табуретки с гробом на колесиках
  • Anonymous

    Шановний редактор, видалити коментар це  так демократично.  Видаліть і цей Навіщо,  "извиняльщик"  у Вас є ВИДАЛЯЛЬЩИК.

    Як можливо двічі за день "облажаться"

     НЕ розумію з матеріалу про ДТП з маршруткою 17а

    Ruslan Kirienko 11 годин тому "20 минут", вам в редакцию нужно нанять профессионального извиняльщика, чтобы он извинялся после каждой вашей публикации.))

    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/DTP/dtp-bilya-pivdennogo-bugu-postrazhdav-pasazhir-marshrutki-17b-10660632.html

  • Валерій Стратійчук

    Де в нас Львівське шосе? Перевіряйте що пишете

    Olga Bobrus reply Валерій Стратійчук

    міські депутати проголосували за поділ автодороги міжнародного значення М-12 «Стрий – Тернопіль - Вінниця-Кіровоград – Знам’янка» на ділянки за схемою розташування, назвою:

    від виїзду з міста на Стрижавку до виїзду з міста на  Турбів – Житомирське шосе;

    від Хмельницького шосе до виїзду з міста на Стрижавку – Львівське шосе;

    від виїзду з міста на Турбів до Немирівського шосе – Черкаське шосе.



    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/Podii/na-vinnitskiy-obyizniy-zyavilisya-tri-shose--zhitomirske-lvivske-ta-ch-10497842.html

    александр reply Валерій Стратійчук

    "Окружна" дорога. Це і є Львівське шосе. Слідкуйте за змінами .
  • Daily

    не чув що є у Вінниці Львівське шоссе.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up