ДТП на переході: водій Renault збив пішохода на Соборній

ДТП на переході: водій Renault збив пішохода на Соборній
  • Пішохід потрапив під колеса авто в центрі міста. ДТП трапилася на пішоходному переході. Аварію зафіксували камери Ситуаційного центру.

На Соборній сталася аварія: пішохід потрапив під колеса авто в центрі міста. 6 липня водій автомобіля Renault допустив наїзд на чоловіка, коли той прямував по «зебрі». Потерпілого госпіталізували до лікарні. Про це повідомляють у Ситуаційному центрі Вінниці. 

«Дорожньо-транспортна пригода трапилась 6 липня близько 15-ї години на перехресті вулиць Соборної та Театральної,— йдеться у повідомленні. — Водій автомобіля Renault здійснив наїзд на громадянина, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Потерпілого госпіталізовано. За цим фактом ведеться слідство».

У прес службі поліції Вінницької області повідомили, що 6 липня відомості по справі внесли в ЄРДР за ч1 ст.286, авто вилучили, водій тверезий, у пішохода попердньо легкі тілесні ушкодження.

Відео дня

 

Читайте також:

Як відновити пошкоджені, втрачені чи викрадені номерні знаки?

На Привокзальній запрацював світлофор. Як він регулюється?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Artem Snic

    водителя не оправдываю, он мог не заметить деда который скрылся за стойкой возле стекла, дед тоже красава, прёт вперёд и смотрит на остановку в то время как транспорт едет с другой стороны.
  • Жора

    Дед как трактор пиздует).
  • Людмила Людмила

    Ну для чого ж тоді пішохідний перехід? І як зараз посвідчення водія отримують???
  • Читач56

    повистку и у  войинкомат .це  зараз  найтяжче наказання

keyboard_arrow_up