ДТП на Галицького: водій «Лади» не розминувся з трамваєм на перехресті

ДТП на Галицького: водій «Лади» не розминувся з трамваєм на перехресті

Сьогодні, 3 жовтня 2017 року, в Вінниці трамвай зіткнувся з «Ладою». На щастя, обійшлося без жертв.

Аварія сталася на перехресті вулиці Данила Галицького та Хмельницького шосе близько 11 години.

На повороті зіткнулися трамвай та автомобіль «Лада 12».

Корисне посилання

Актуальні ціни на Lada у Вінниці на Automoto.ua.

На місці події працюють патрульні поліцейські. Через аварію рух трамваїв зупинився лише на 12 хвилин. В результаті ДТП постраждалих немає.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Наташа

    Прохання відгукнутись всіх свідків аварії 03 жовтня на Хмельницькому шосе/ Воїнів Інтернаціоналістів (тел. 096 2059390)

    https://vinbazar.com/news/dtp/u-vinnitsi-tramvai-zimyav-volkswagen-foto

  • Niky

    Аналогічна картина вчора ближче до вечера, теж на Хмельницькому шосе, і знову трамвай мчав на червоне світло
  • Оксана Захаревич

    Була свідком цієї аварії, отримала шок. Водій авто пропускав людей  на пішохідному переході, а водій трамвая,   навмисне розігнав і в*їхав в авто, тим паче що трамваю було червоне світло. Пізніше на роботі почула , що у водіїв трамвая, типу гра, збирають "зірочки" хто зіб*є більше авто, куди світ котиться, аварія була створена навмисне водієм трамвая, більш ніж впевнена.,

    З.А.Глядач reply Оксана Захаревич

    Щось на фото автомобіль стоїть задалеко від переходу. Він вільно міг проїхати трохи далі і вже там пропускати пішоходів.

    Хм Страно reply Оксана Захаревич

    Їм пофік, трамваї чи тролейбуси - в м.Вінниця, ніколи не винні в ДТП.

    Громадський транспорт застрахований в приватній страховій компанії Місто, дана страхова компанія була заснована Вінницькими чиновниками.

    І щоб приватна страхова компанія Місто не сплачувала за ремонт, все роблять так.. що трамваї-тролейбуси не винні.

    Мій знайомий їхав на мопеді, його обіграв тролейбус і прижав до бардюра, було купа свідків.

    Але коли прийшов суд, свідків залякали, всі відмовилися свідчити.

    А мусора написали - мопед наздогнав тролейбус.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up