«Дорожній контроль» піймав патрульний «Пріус» з порваною шиною. Колесо вже замінили

«Дорожній контроль» піймав патрульний «Пріус» з порваною шиною. Колесо вже замінили
  • Лідер вінницького «ДК Вінниця» Володимир Затайдух опублікував на своїй facebook-сторінці відео, у якому бачимо патрульний «Prius» з сильно рваною шиною.
  • У поліції кажуть, що колесо вже замінили.

Відео з’явилося у соцмережі сьогодні, 6 лютого.

Події розгортаються біля арештмайданчика на Генерала Арабея.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Daf у Вінниці на Automoto.ua.

Як пояснив Затайдух у коментарі журналісту 20minut.ua, поліцейських викликали туди через конфліктну ситуацію.

Відео дня

Читайте також:

На місце прибув екіпаж на службовому авто з номерами 3720, і активісти помітили, що на його лівому передньому колесі сильно пошкоджена шина. У відео бачимо, що гума майже розрізана на шматки.

У прес-службі патрульної поліції Вінницької області нам розповіли, що кожний автомобіль проходить огляд перед тим, як заступити на службу. Саме цей «Пріус» отримав пошкодження сьогодні під час служби. Наразі шину вже замінили.

— На цей автомобіль вже поставили нове колесо, — каже командир батальйону патрульних Дмитро Кисличенко. — Екіпаж вже вирушив далі працювати. Авто з пошкодженнями ми на лінію не випускаємо.

Жкрналвст "ДК" Денис Климов стверджує,  що під час розмовм патрульний сам сказав, що вранці виїхав з такою шиною. 

- Він сам сказав, що заступив на службу, прийнявши авто у такому стані, - говорить Денис. - Що переконався у тому, що колесо надійно заклеєне. Посилався на погане фінансування. 

Нагадаємо, нещодавно ми опублікувати матеріал «Про ДТП з поліцейськими «Пріусами». Та чи правда, що патрульні їздять на "лисій" гумі?», під час підготовки якого приїхали до управління патрульної поліції та подивилися, яку гуму використовують на авто поліцейські. Оглянувши з десяток машин, занадто стертих шин не знайшли.
А 25 січня патрульний автомобіль вилетів на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом, ймовірно, через те, що їхав на «лисій» гумі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Василий Викторович Кунда

    Rosava вообще сложно назвать резиной
  • З.А.Глядач

    Дебільному Контролю вже дійсно нічим зайнятися.Краще б яйця полизали.
  • Пупкин Вася

    Одни п““””ы поймали других , цирк !

  • Вадим Барченко

    Може скинутись на резину.поліція нас береже.......
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up