Чи справляються комунальники з ожеледицею на дорогах? Відповідайте самі

Чи справляються комунальники з ожеледицею на дорогах? Відповідайте самі
  • Ще з вечора комунальники обробляли вулиці Вінниці протиожеледними засобами.
  • У дворах багатоповерхівок 300 двірників з шостої години ранку посипали доріжки сумішшю.
  • Чи справляються з льодовою коркою служби?
  • Залишайте свої відповіді у коментарях.

Начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський розповів, що вчора з 19.30 двадцять п'ять одиниць спецтехніки посипали дороги та тротуари міста протиожеледними засобами. Повторно обробили вулиці під ранок.

«Спецтехніка обробляла вулиці протиожеледними матеріалами і на приєднаних територіях. Комунальні служби роблять все, аби у найкоротші терміни посипати якомога більше доріг та тротуарів. В разі потреби будемо обробляти вулиці і вдень», — каже начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський.

У дворах багатоповерхівок 300 двірників з шостої години ранку прибирали від снігу доріжки та посипали їх протиожеледною сумішшю.

Відео дня

Нагадаємо, що поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій — прибирання мають забезпечити їхні керівники та власники. Така норма передбачена в Правилах благоустрою міста, її виконання контролює Муніципальна варта.

«8 грудня працівники Муніципальної варти перевірили 235 крамниць, офісів, кав'ярень та інших установ на предмет прибирання території поруч. Склали 71 припис на власників комерційних приміщень та зробили 108 усних зауважень. Власники та керівники закладів одразу реагували на них. Сьогодні продовжуємо контролювати», — зазначив керівник КП «Муніципальна варта» Віталій Чигур.

За прогнозами синоптиків Вінницького обласного центру з гідрометеорології, сьогодні, 9 грудня, у місті очікується туман, стовпчики термометра опустяться до нуля градусів, будуть невеликі опади, на дорогах триматиметься ожеледиця.

Водіїв просять бути обережними за кермом, не паркувати автомобілі на узбіччях доріг та тротуарах, аби не перешкоджати роботі спецтехніки.

 

Читайте також:

«Скло» на дорозі — 62 вінничанина впали та отримали травми. Що кажуть у мерії?

Як правильно заводити машину в мороз. Корисні поради водіям

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Zesraka Zelena

    комуна  от слова  община все   общее-!  все вулици уже  поделены винн мафией мерией.жэки  частные.трубы  частные ВТТУ частное все частное   это итог деребана  1991 г.для  лохив пишуть комунальне пидприемтсво,.но умные  люди понимают в  тендеры берут своих  подставних ФОПов.потрийоты с салом в  зубах  пишуть на меня путинец.а что путин вам  вчера  улицы не посыпал и вы падали как осинни  листя.и ваши  пухлые мамки .хотя 2 мес.назад тут на  этом сайте  была  статейка про некую бабу с  Гайсина .фопа что у нее купили соль.где  эта соль?и кто  эта  баба.да что вам писать .вы исторические  лузеры с австрийским  флагом.и гербом-тризубом  с византии.кот изображали на  византийских  фресках  8-9 века.вы не народ -вы испанский стыд.
  • Ols Kat

    Якi комунальники, Чигур же сказав шо це проблема власників комерційних приміщень.

keyboard_arrow_up