На Немирівському шосе вантажівка перекинулася на BMW: чоловік у лікарні (ФОТО, ВІДЕО)

На Немирівському шосе вантажівка перекинулася на BMW: чоловік у лікарні (ФОТО, ВІДЕО)

Аварія сталася близько 12:00 на перехресті Немирівського шосе та вулиці Максима Шимка. Водія BMW забрала карета «швидкої». Через аварію утворився затор.

Вантажівка перекинулася просто на BMW, на місце водія. На ДТП приїхали кілька екіпажів патрульних, які регулюють рух. Водій BMW — у лікарні.

— Нам прийшов виклик про те, що сталося ДТП, — каже патрульний Владислав Шаманський. — Відколи ми приїхали на місце, то явних очевидців не знайшли. Зі слів водіїв, вантажівка рухалася з вулиці Максима Шимка, а BMW їхала від Брацлавської до Немирівського шосе. За попередньою інформацією, водій BMW проскочив на жовтий сигнал світлофора зіткнувся з вантажівкою. Водій вантажівки намагався уникнути аварії, але машину занесло і вона перекинулася.

Водія BMW забрала машина швидкої допомоги. Чоловік, що був за кермом вантажівки, не постраждав. Чоловіки пройдуть освідування на стан сп’яніння, але, за словами поліцейського, ознак того, що вони щось вживали, немає.

Відео дня

Затор від місця аварії розтягнувся майже на кілометр. Транспорт рухається, але дуже повільно. Патрульні регулюють дорожній рух.

Читайте також: Експерти коментують відео аварії, де вантажівка «розчавила» BMW (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Валерій Бойко

    також була доставлена швидкою пасажирка BMV молода дівчина 17 років в дитячу обл. лікарню.
  • te test

    Максима Шимка - то бувша вул. Іванова, а це сталось на бувшій вул. Карла Маркса

    Анонім reply te test

    Не мели дурниць. Максима Шимка - це колишня Карла Маркса, а колишня Іванова - це теперішня Волошкова. Учи матчасть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up