Аварія на Хмельницькому шосе: у легковика на «євробляхах» відмовили гальма. Є постраждалий

Аварія на Хмельницькому шосе: у легковика на «євробляхах» відмовили гальма. Є постраждалий
  • Водій легковика на польській реєстрації не зміг загальмувати, через що зіткнувся з іншою автівкою. Після зіткнення його авто віднесло на трамвайну колію. Водія іншого авто госпіталізувала швидка.

Сьогодні, 14 грудня, приблизно о 09:30 на Хмельницькому шосе сталася аварія. Зіткнулися два легкових автомобіля: BMW та Ford.

– Водій BMW зайняв крайнє положення для повороту ліворуч. Повертав з Хмельницького шосе на вулицю Анастасії Медвідь. Тоді ж в його автівку влетів Ford. За словами водія у машини відмовили гальма, – розповідає інспектор Патрульної поліції Віталій Бузинов. – Від удару «Форд» віднесло на трамвайні колії.

Водій BMW звернувся за медичною допомогою. Його забрала швидка. За попередньою інформацією чоловік скаржився на головні болі та біль у шиї.

Кримінальне провадження ще не відкрито. Проводиться перевірка.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (52)
  • Сергей Сторожук

    заздрістливі дебіли - яка різниця які номери???

    "українське"(китайське) лайно набагато небезпечніше ніж так звані бляхи але нічого їздять. А говорити що ввезені неофіційно так за офіційність наживаються тільки підарашенки і їм подібні. Якщо хтось ще вірить в прозорі податки тому длрого на "Ющенко"

    Юрий Наумчук reply Сергей Сторожук

    Кому заздрити? Тобі бідолазі який за 900 евро взяв на прокат у поляка машину понти поганяти? Мабуть щей квартиру знімаєш? Нічого свого!!! Поідь краще до поляка попрацюй і копійку зароби на своє власне авто! Або в Рашку ібану бачу прапор висить над головою!

    Pavlishin Sergey reply Сергей Сторожук

    Різниця у тому що праця у Європі коштує дорого і старі авто нераціонально обслуговувати і тим більше ремонтувати (при вартості б/у А6 в 1000 євро, повний якісний ремонт  підвіски коштуватиме не менше). А у вас ще є мотор, коробка, електрика, кузов. Авто старе - ресурс закладений заводом закінчується.

    Простіше купити собі новіше авто ніж вкладати у старе.

    А на старому їздять до кінця без вкладання грошей, вже й не міняючи ні масла ні фільтрів, так як авто такого віку вже ніякої цінності для немає.

    Наші СТОшніки потім в шоці коли дістають шматочки тих фільтрів.

    Власник авто на укр номерах своє авто цінує - бо воно вартує великих грошей, а сервіс доступний.  

    Ревізія гальмівної системи такого форда при його вартості менше ніж 1000 євро вильться там вам у 200-300 євро.

    У цього шрота 2 шляхи - або в утилізацію, або Івану на Україну.

    Іван в Україні щасливий сідає за кермо, ще б пак, іномарка ж!

    Іномарка ж не жигуль, вона не ломаєця )))).

    І їзде Іван щасливий поки не заглохне на центральному мосту у Вінниці, поки не випусте пар з-під капота у літніх пробках Вінниці, поки позаду їдучі водії не почнуть задихатись від його вихлопу і сигналити, чи поки не відмовлять гальма як ось в цьому випадку...море таких ситуацій бачив...
  • Игорь Кислуха

    Для всіх випадків є страховий поліс. А якщо не має то вже інше питання. Придурків вистачає. Але якщо стверджувати що форд втулив на швидкості "120", то не такі і погані ці "бляхи".... В лайносі уже був би інвалід....

    Юрий Наумчук reply Игорь Кислуха

    А якби в цей час твоя детина дорогу переходила??? Ти взагалі знаєш що "євробляХЕРИ" тікають і залишають своє авто??? Конкретно ТИ як знайдеш винуваться???? На деО як ти городиш є укр-реєстрація, номер кузова! Знайти-не питання таку людину після ДТП. В мене двоє дітей і особисто мені страшно що на "євробляхах" іздять відморозки які легко можуть втікти і не нести жодноі відпрвідальності.  То бидло навіть не підійшло і не вибачилось перед мною. Ви вдумайтесь хоч трошки хто купує таке авто??? Люди які заздалегіть порушують закон і ніколи в свому житті кордон навіть з Польшою чи Литвою не бачили.

    Юрий Бондарук reply Юрий Наумчук

    згоден з тобою, "єробляхи" то біда України!

    Сергей Сторожук reply Юрий Бондарук

    основна біда шоколадом закушує (своїм)
  • Юрий Наумчук

    Від удару його відкинуло майже аж до візду в депо! Там повірьте і боищько 60-ти км не було як ця мерзота говорила. А всім "євробляхерам" хочу сказати. Виж самі прекрасно знаєте як ви залишаєте машини і тікаєте з місця дтп. Ніхто і ніколи Вас не знаходе. Машина не ваша і ніколи не буде ваша. Документи ліві чи прострочені . Ви навіть ніколи кордон з польщею в очі не бачили і поляка теж. Дай Боже щоб ваші діти не попадали в ДТП за участю поляко-литовських предурків. І цікаво буде почути потім ваші коментарі типу збив брата, дружину, детину залишив авто і втік! Як знайдеш злочинця ? Це я до тебе - "євробляХЕР"!!!!!!
  • Александр Сорока

    До каких пор эти Еврожмуры будут ездить на наших дорогах ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up