Біля Епіцентру сталося не ДТП, а збройний напад на валютника?

Біля Епіцентру сталося не ДТП, а збройний напад на валютника?

Розборки. 15 вересня біля “Епіцентру” згоріли два автомобілі. Спочатку ходили чутки про те, що сталася аварія. Але потім журналісти RIA дізналися зі своїх джерел, що то був напад на валютника, який кілька років тому став винуватцем аварії на Келецькій, де загинуло дві жінки

 

«Біля Епіцентру зіткнулись дві автівки! Власники обох втекли», — таке повідомлення отримали журналісти RIA/20minut.ua від вінничанина Миколи Яковишена. Уже згодом журналіст фотографував новенький «Мерседес» та «Опель Вектра», які стояли на узбіччі, вірніше те, що від них лишилося.

На місце події постійно прибували нові автомобілі зі співробітниками різних служб, серед яких поліція, криміналістична лабораторія, експертна служба, а також батьки водія одного з автомобілів. Як пізніше з’ясувалося, водія «Мерседеса» госпіталізувала швидка з вогнепальним пораненням грудної клітини. І як пізніше скажуть у поліції — у нього стріляли з травматичної зброї.

 

Previous Next

Відео дня


Версії людей, які зібралися біля місця пригоди, було кілька. Жінка, яка мешкає неподалік, розповіла, що почула сильний удар автомобілів. Потім якісь люди розбігалися в різні сторони. Інший чоловік казав уже інше: «З автоматами бігали люди. Може стріляли, а може просто вибух був». Але коли до нього підійшов журналіст, він відмовився від коментарів.

Журналісти RIA зв'язалися з власними джерелами, які анонімно розповіли все, що там відбулось і з ким саме.

— За кермом «Мерседеса» був син валютчиці Олежик, який кілька років тому на своєму «Мерседесі» влетів у КІА на перехресті Келецька-40-річчя Перемоги. Тоді ще дві жінки загинули, — каже джерело редакції. — Він постійно міняв валюту в тій частині міста, біля складів. Чи там його матері склади, чи що — не знаю. Це була не аварія, як дехто там каже. Це напад. Як усе відбувалось? Люди в камуфляжах і балаклавах, з автоматами облили «Мерс» горючою рідиною і підпалили. За моїми даними, у машині була сумка з грошима. Чи забрали її — теж не знаю. Шкода «Мерседес», він був новенький.

До речі, водій «Мерседеса» наразі у лікарні. Там лікарі конкретних коментарів про стан постраждалого не дають. Відомо лише - що у нього вогнепальне поранення.

 

— Зараз розглядається варіант групового хуліганства (ч. 4 ст. 296 КК). За однією з версій слідства, ДТП було спровоковано або конфлікт виник уже внаслідок пригоди. Наразі розшукуємо особистостей, які перебували в «Опелі». Вони втекли з місця події. Потерпіла сторона (водій «Мерседеса», який перебуває у лікарні з вогнепальним пораненням — авт.) стверджує, що це було просте ДТП, — повідомила керівник відділу комунікацій обласної поліції Анна Олійник.


Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (43)
  • Соловьев Антон

    Занятные комменты.И ведь никто не задумался-во что превратили наш город после...Революции Гыдности и реформы полиции.А ведь следующей жертвой отморозков может стать каждый из нас.И не обязательно для этого быть валютчиком
  • Власова Марина

    Gdg
  • А. Л.

    закройте комментарии, специалисты экономики собрались, да любители позлорадствовать с чужого горя. дайте мнение полиции да врачей.
  • Винничанин

    Зачем удалили мой вопрос?!? Я спросил: что по этому поводу скажет таможня?;) А?).... Таможня поймёт)

    Миша reply Винничанин

    таможня, как брала на лапу, так и берет, а винницкие валютчики ездят на ворованных в Европе мерсах и бмв, пока их ктото не спалит...

    Винничанин reply Миша

    Ты не таможеник)) Не понял сути вопроса))) .... Они вип клиенты по обмену честно откаченных там))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up