15 нових посадочних павільйонів встановили у Вінниці. Кому вже пощастило?

15 нових посадочних павільйонів встановили у Вінниці. Кому вже пощастило?

У Вінниці продовжують встановлювати посадочні павільйони на зупинках громадського транспорту. Нові конструкції зроблені зі скла та практичні.

З початку цього року вже встановлено 15 нових зупинок громадського транспорту. Раніше їх облаштували на вулицях Чорновола, Ватутіна, Бучми, Липовецькій.

Нещодавно вони з’явились по вулиці Київській: «зуп. Гонти», «Меморіал визволення» (кінцева, 2 шт). Також – по вулиці Комарова та ще дві – по вулиці Данила Нечая.

Найближчим часом такі посадочні павільйони планується облаштувати по вулиці Чорновола, Московській, Гонти та інших. 

Відео дня

У мерії зазначають, що конструкція прозора, зроблена зі скла, щоб не перевантажувати міський простір. 

 

Читайте також:

Півсотні зупинок. Як Вінницю роблять доступною для людей з білою тростиною
 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Женя Иванов

    бабки семками смогут торговать в "пав1льйонах")))
  • ваняк

    я бы их назвал ГОВНОВИЛЬЙОН ... ну или Никомунахренненуженльйон,  летом под солнцем такое ощущение что стекло сверху как лупа работает, температуру только накаляет, что бы людей поменьше под остановку пряталось..
  • Vika Konovalova

    Ото назвали...павільйон! Хахаха! Ніхрєна не захищають! Сісти на них можна лише двом людям! Нехай міські чиновники їх собі до одного місця прикладають! Вони ж скляні! Ржунемогу!!!! Ото навчилися за гарними словами гроші відставати! Встановлюють отакий непотріб, а через півроку почнуть знову казати, що вандали їх знищують.
  • Vadim Mr.White

    Дуже не зручні зупинки, на бучми вони взагалі дивлятся в іншу сторону, всі боятся туда сідати, щоб маршрутка не втікла, особливо спритні пенсіонери краще лишню хвилину постоять. Раніше була зручна зупинка, тіньок...

    Vadim Mr.White reply Vadim Mr.White

    Да, під ними в дощ не сховаєшся, дах маленький.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up