Проект "Вона і Вінниця"

Проект "Вона і Вінниця"
Сайт 20minut.ua та газета RIA розпочинає проект для жінок та про жінок "Вона і Вінниця".

Ми писатимемо про відомих вінничанок, жінок з майдану, волонтерок... Торкнемося тем, які цікавлять жінок і стосуються здоров'я та краси, сімейного щастя. Не оминемо і проблеми: проституція, насильство,  розлучення. Будуть і матеріали, які дадуть відповіді на важливі для жінок питання: як обрати свого гінеколога, скільки коштує жіноча праця. Проведемо цікаві експерименти: чи поступаються  місцем у транспорті вагітній жінці, де у Вінниці найнебезпечніші місця для жіночих підборів...

Сподіваємось, вам буде цікаво)

Жінки довше живуть та в депутати не йдуть
Відомо, що жінок у Вінницькій обласній та міських радах небагато, але скільки саме? Ми вирішили наочно показати, скільки жінок вирішують проблеми міста та області, хто очолює школи та медичні заклади та підібрали кілька цікавих фактів.

Відео дня

Після 65 років жінок у Вінниці стає вдвічі більше ніж чоловіків
В усьому світі хлопчиків народжується більше, ніж дівчаток, але жінки живуть довше, ніж чоловіки. В Україні жінка може пережити чоловіка в середньому на 10 років. Чоловіки в середньому живуть у нас 66 років, жінки - 76 років. Чому так?

Чем больше людей женятся, тем больше разведутся
Браки заключаются на небесах, правда? Регистрируются в ЗАГСе. Да и расторгаются там же, если нет детей и претензий... Причем количество брачующихся и разводящихся приблизительно одинаково. Кто знает причины?

Жінки Майдану. Історії вінничанок
Тільки за щасливим збігом обставин серед Героїв Небесної Сотні нема жінок. Хоча вони разом з хлопцями й чоловіками були поруч з першого й до останнього дня Революції гідності. Надавали медичну допомогу, готували харчі, підтримували морально. Їм не дозволяла йти на барикади.

Чому жінка не може бути священиком
Ви жінка і хочете бути священиком – тоді вам потрібно у англіканську Церкву. У православ’ї та католицизмі це неможливо. Журналіст "20 хвилин" з’ясовував у вінницьких священнослужителів, чому?

Хто кого? Чоловіки убивають, але і злість дружини буває смертельна
Жінки частіше від чоловіків стають жертвами злочинів. Вуличний грабіжник скоріше нападе на представницю слабкої статі, ніж на чоловіка. І не тільки тому, що на жінках-дівчатах більше прикрас, тай гроші вони носять в сумочках, а не в кишенях. Від дами не очікують опору. Як не крути, жінки більше жертви, ніж карательки. Зараз в слідчому ізоляторі знаходяться 27 жінок, а чоловіків – 800, тобто у 30 разів більше.

Куди звертатися жінці, якщо опинилась в складній ситуації
В тебе серйозні проблеми, а ти не знаєш, де шукати допомоги? Коханець простягає руки, загубила документи, опинилась в якісь залежності чи хтось тероризує або чоловіка забрали в АТО...В кожної жінки своя складна ситуація. Але безвихідних не буває. 20minut.ua зібрала телефони людей, які можуть допомогти. Зараз, все ОК - тоді збережи цю сторінку в закладах. А раптом згодиться, як не тобі, то подрузі.

Ищите рецепты счастливой семьи? Тренируйтесь на яблоках
Если взять во внимание точную науку статистку, она говорит, что семейные проблемы и неурядицы происходят в 9 домах из 10. Самое неприятное в этой ситуации заключается в том, что в большинстве семей такие взаимоотношения считают нормой. Тут уместно вспомнить такое выражение: «Если в комнате собрались 30 человек с одной ногой, это не значит, что «одноногость» – это норма». И принять его на вооружение...

ТОП-10 правил счастливой семейной жизни от Вячеслава Чумаченка
Счастье - это состояние, короткое ли, долгое - кому как повезет. Главное правило - не ожидать что этим самым счастьем вас одарят - работайте над ним самостоятельно. Когда же речь идет о семье, отношениях, тут уж точно посторонним не место.

Топ – 5 небезпечних для високих підборів місць
На Вінницю нестримно наступає весняна погода і зовсім скоро на вулиці знову з’являться забуті за зиму високі підбори. Ми ж у свою чергу зібрали ТОП небезпечних місць, де вінничанкам на підборах потрібно бути дуже обережними.

Секс-бізнес криза не чіпає або Які вони, вінницькі проститутки
Робітники комерційного сексу. Чому їх не прийнято називати робітницями? Бо серед майже тисячі вінницьких проституток – два десятки «хлопчиків». Найдосвідченішому 57 років. А найстаршій повії-жінці – 63 роки. На кожний товар є свій купець... І коли інфляція, клієнти не перестають з получки їздити на окружну. Бізнесмени, чиновники, міліціонери, АТОшники…

TOP-10 вінницьких спортсменок – напередодні Жіночого свята
Напередодні Жіночого свята RIA і «20 хвилин» склали своєрідний рейтинг найкращих вінницьких спортсменок, тренерів і організаторів. Як й інші аналогічні списки, він є суб’єктивним. Окрім того, має обмеження в розмірі – це лише десятка. Тож не треба ображатися, якщо когось тут немає.

Чому жінки вдягають міліцейську форму?
Це красиво? Так. Але ці дами не тільки перебирають папери. Жінки в міліцейській формі на рівні з колегами-чоловіками виїжджають на місця злочинів, допитують рецидивістів та розкривають злочини. Обличчя співробітниць карного розшуку - не для загалу. А от слідчі, експерти-криміналісти і працівниці кримінальної міліції у справах дітей, своєї краси можуть не ховати.

Як "вагітній" журналістці місцем у транспорті поступались
Редакція "20 хвилин" вирішила перевірити "на собі", чи поступляться вагітній дівчині місцем у транспорті. Спавжніх вагітних вирішили до експерименту не залучати - залишили їх насолоджуватись своїм "цікавим станом". Натомість в транспорті каталась фейкова вагітна. Що з того вийшло - читайте в тексті та дивіться на відео.

Готуйте «гарбуз вірності» або обливайтеся водою. 8 березня в різних країнах і часи
Коли пусті каструлі роблять революцію, чоловіки – працюють, а жінки – приймають подарунки, а не пораються на кухні.

 

Своє право на аборт використовує кожна четверта вагітна
На кожні троє пологів у Вінницькій області припадає один аборт. За інформацією управління статистики, кожного року укріплюється ось яка тенденція: народжуваність зростає, а кількість абортів зменшується.
 

Чому жінки вбивають своїх дітей і куди можна подіти небажане немовля?
Нещодавно ми писали про страшні знахідки. За два тижні – троє мертвих немовлят. Чому жінки вбивають своїх дітей? І що робити коли немовля виявляється не потрібним?
 

 
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Клас, теми дійсно цікаві, з нетерпінням чекатиму публікацій.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up