Віктор Янукович-молодший втопився у Байкалі,- ЗМІ

Віктор Янукович-молодший втопився у Байкалі,- ЗМІ
Російські і українські ЗМі пишуть про те, що син колишнього Президента України Віктор Янукович, під егідою якого проводились гонки у Вінницькій області, загинув на Байкалі. За останніми даними відомо, що авто з Януковичем провалилось під лід.Нестор Шуфрич вже приніс свої співчуття близьким загиблого.


Одні джерела інформацію про те, що Янукович-молодший потонув підтверджують, інші – спростовують. Поки що офіційного підтвердження про загибель Януковича-молодшого не має. Але інформація з джерел, які повідомляють про трагедію має вірогідність бути правдою.

"Трагічно загинув Віктор Вікторович Янукович. Загинув так, як і жив, - за кермом автомобіля", - написав депутат "Опозиційного блоку" Нестор  Шуфрич. Про це повідомляє ТСН.


За інформацією LB.ua, екс-нардеп брав участь у спортивних заходах на озері Байкал, коли мікроавтобус "Фольксваген", в якому крім нього знаходилися ще 5 осіб, провалився під лід. Віктор Янукович-молодший потонув, іншим пасажирам вдалося врятуватися. Хто був за кермом, не повідомляється.

Відео дня

Разом з тим, трагедію на Байкалі підтвердило Головне управління МНС по Іркутсткой області. Згідно з повідомленням, увечері 20 березня на акваторії озера Байкал в районі північного краю острова Ольхон стався провал автомобіля з розташованими в ньому водієм і п'ятьма пасажирами.

"В порушення вимог заборонних інформаційних знаків громадяни виїхали на лід, щоб зробити кілька фотознімків. У районі мису Хобой автомобіль провалився в тріщину. Глибина в даному місці складає більше 20 метрів", - розповіли в прес-службі МНС.
"О 23.40 п'ятеро людей, яким вдалося покинути потопаючий" Фольксваген ", були знайдені і доставлені в невідкладну допомогу в Сахюрта на судні на повітряній подушці «Хівус-10». Рятувальники Сахюртінского ПСП по передбачуваних координатам за допомогою GPRS повернулися до місця провалу автомобіля і в ополонці виявили тіло водія", - йдеться в повідомленні. Прізвище загиблого при цьому не називається.

Керівник прес-служби МНС РФ по Іркутській області Андрій Шутов спростував інформацію про загибель сина екс-президента, повідомляє BBC Україна.

"У суботу на озері Байкал під лід провалився автомобіль Volkswagen - одна людина загинула. Загиблим виявився Давидов Віктор. Інші п'ять осіб змогли вибратися з автомобіля", - повідомив Шутов. Він також додав, що "не думає, що син президента міг бути водієм". Але як відомо, прізвище бабусі Віктора Януковича-молодшого - матері Людмили Янукович - Давидова.
Нагадаємо, що син екс-президента Януковича Віктор був головою Автомобільної Федерації України. Під його егідою проводились гонки у Калинівці "Драг рейсинг" та "дрифт"

Коментарі (11)
  • Дарья

    Мені здається, що все ж він живий, замутили так, щоб не відповідати за свої вчинки. Десь собі відпочиває на якихось островах. Але якщо це дійсно так, що він втопився, то я думаю ніхто особо не засмутився, а навпаки тільки раді.
  • Sasha

    ура!! давно пора! а когда старший утонет?

    Анонім reply Sasha

    когда утопят
  • Анонім

    Брехня!
  • кукунаишвили

    Если это ДА!!! ТО САБАКЕ а дальше все знают)))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up