До 5 серпня в Україну заборонили ввозити російські товари

До 5 серпня в Україну заборонили ввозити російські товари
Набула чинності заборона на ввезення в Україну російських товарів. Уже складено перелік заборонених товарів. На митну територію України вони не потраплять до 5 серпня 2016 року.

Про це йдеться в постанові Кабміну №1147 від 30 грудня 2015 року.

Заборона, згідно з постановою, набула чинності 10 січня 2016 року та триватиме до 5 серпня 2016 року. Також у документі зазначено, що цей термін може бути продовжено до скасування заборони ввезення на митну територію Росії товарів сільськогосподарського призначення, продукції та сировини українського походження.

Дана постанова забороняє ввезення на митну територію України наступні товари: м'ясо великої рогатої худоби, птиці та свинина (свіже, охолоджене або заморожене), м'ясо та їстівні субпродукти, солоні або в розсолі, риба і ракоподібні, молочні продукти, плавлені сири, кава, чай, харчові суміші, кондитерські та хлібобулочні вироби, картопля, продукти дитячого харчування, макаронні вироби, соуси, смакові добавки та приправи, пиво та спирт, горілка, корми для кішок і собак, сигарети з фільтром, засоби для миття шкіри, інсектициди, фугіциди, гербіциди, родентициди, обладнання для залізниць та трамвайних колій, дизель-електричні локомотиви.

Відео дня

Нагадаємо, з 1 січня 2016 року, Російська Федерація заборонила ввезення на свою митну територію українських товарів. Російська заборона також діятиме до 5 серпня 2016 року.

Опитування

А Ви підтримуєте заборону на ввезення в Україну російських товарів?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ірина

    На мою думку це дурниця. Від того, що я не купуватиму і не їстиму російських продуктів жити легше нам українцям, чи росіянам, які не купуватимуть українську продукцію, не стане. Якщо я хочу щось купити, і воно мені подобається. то чому я маю від цього відмовлятися? Бо воно російське? Не знаю, може хтось і вважатиме мене не патріотом і т.д., але от я особисто цього не розумію.



    (і не впевнена я, що рошеновська продукція теж припинить рух свого товару)
  • Гість

    90% з перерахованого і так масово ніхто не везе! Більшість з цих товарів навпаки з України в Росію везуть

    Хіба що в невеликих кількостях можуть брати, щоб було що їсти або курити в дорозі.

    Якщо не можна провезти уже навіть одну хлібину, одну пачку сигарет або кілограм картоплі - то я вже не знаю... А більше везти ніхто і не буде, бо все це в Україні дешевше і тягти його багатотне будуть.

    Це уже, я вважаю, перегинають палицю...

    Анонім reply Гість

    Для чого везти кілограм картоплі з Росії до України? Ж:О
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up