«Поранені» біля Будинку офіцерів вимагали нормальних берців для солдат

«Поранені» біля Будинку офіцерів вимагали нормальних берців для солдат
Сьогодні, 8 липня, двоє хлопців з перемотаними бинтами гомілками прийшли під Будинок офіцерів. Бинти розмальовані червоними фломастерами. Стали скраю дороги і розгорнули простирадло з надписом «Воєнком, де берці?».

Вони одразу ж привернули увагу жінки, яка підійшла та поцікавилась, чому саме «берці».

- Тому що армія зібрала достатньо грошей, а солдат нормально не забезпечують,- пояснюють їй Олександр та Віктор. – Наші солдати гинуть, бо не мають нормальних бронежилетів, тих самих берців вистачає на два дні. Ми тут щоб привернути увагу до проблем солдатів.

Жінка цікавиться, чому саме тут вони стоять, а не під воєнккоматом. Хлопці пояснюють, що там сьогодні теж стояли, а зараз вони в різних частинах міста проводять такі флешмоби: ще біля «Урожаю», «Магігранду», та готелю «Південний Буг». Жінка врешті погодилась, що привертати увагу до проблеми потрібно і пішла собі далі.

Відео дня

- Все вони правильно написали, - говорить вінничанин, який чекає зелене світло на світлофорі, - посилають хлопців голими й босими воювати, збирають гроші на рахунки, а потім виявляється, що допомогу їм возять волонтери і небайдужі зі всієї України, хіба це правильно?

Коментарі (12)
  • Anonymous

    А ты все и про всех знаешь? Устроили притон в ОДА! На столах танцуете? Быдлота недоделаная!
  • Anonymous

    ви помиляєтесь, Хорт ніякого відношення до цього хлопця немає
  • Anonymous

    кацапи відпрацьовують зарплату в цих коментах
  • Anonymous

    Вопрос на миллион: Зачем жителей Славянска оставили на растерзание фашистов?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up