Знову скандал з Чумаком. Тепер його звинувачують у захопленні теплиць в Могилів-Подільському

Знову скандал з Чумаком. Тепер його звинувачують у захопленні теплиць в Могилів-Подільському
Колишнього керівника Правого сектора Вінниччини звинувачують у рейдерстві. Він же коментувати будь-що відмовляється. Але якщо “базу” будуть брати штурмом, обіцяє влаштувати “Одесу”

Чоловіки, що представляються бійцями УНСО, захопили приватний комплекс у Могилів-Подільському. Сказали, що підуть тільки тоді, коли їм скаже їх командир - Сергій Чумак. Власник звернувся до міліції.

Чумак же у “Вконтакті” написав, що якщо “базу” будуть штурмувати, він влаштує “Одесу”.

«Від щирого серця попереджаю - якщо відбудеться анонсований штурм тітушками нашої бази в Могилеві-Подільському (це я попереджаю заступника начальника Могилів-Подільського РВВС, який вперто "координує" це все, і того, хто за цим стоїть) - Одеса вам буде здаватися прогулянкою!!!» - написав Чумак на свої сторінці «Вконтакте». Потім ця інформація з’явилася на сторінці Правого сектору Могилів-Подільського.

Відео дня

Що сталося

У вівторок, 31 березня, в обласному штабі Правого сектору (оновленого ПС, яким Чумак уже не керує - ред.) давав прес-конференцію Артур Мілованов - власник тепличногокомплексу в Могилів-Подільскому. Він каже, що його приватну власність захопили 27 березня.

Артур Мілованов та новий керівник Правого Сектору Ростислав Романюк на прес-конференції.

- До мене зателефонував охоронець і розповів, що прийшло близько десятка людей з автоматами та нашивками УНСО, - каже Міланов.  – Я попросив дати слухавку їх головному, щоб поговорити. Головний назвався «Водолазом» і сказав, що піде тільки після того, як їм дозволить Сергій Чумак.

За словами Артура, він зателефонував Чумаку, щоб дізнатися, що сталося.

- Я йому зателефонував і сказав, що у мене є всі документи, в мене все в порядку і я готовий йому їх показати, - каже підприємець. – На що Чумак відповів мені, що йому не потрібні мої документи і він хоче домовлятися. Про що я маю з ним домовлятися, я не розумію. Я законний власник  цієї території.

Артур Мілованов каже, що він та його охоронець написали заяви до міліції.

- Міліція була. Забрали п'ять бійців Чумака, - каже Артур. – Зараз там два-три бійці.

Щепідприємець каже, що також говорив по телефону  з Чумаком у понеділок.

Що кажуть в міліції

У секторі зв'язків з громадськістю обласної міліції пояснили, у чому справа. За словами начальника Могилів-Подільської міліції Юрія Дубецького, з початку березня  представники УНСО  спільно з міліцією та прикордонниками несли службу на стаціонарних блокпостах в Могилів-Подільському районі. За сприяння органів місцевого самоврядування та за згодою власника, їм було дозволено тимчасово проживати на території адмінприміщення  приватного підприємства. 28 березня працівники вказаного підприємства, а 30 березня - власники звернулися із заявами до міліції про перешкоджання їм вивозу скла з теплиць, які належать їм на законних підставах. Зі свого боку представники УНСО поскаржились у міліцію на крадіжку скла з території теплиць.  

Чумак - не Правий сектор

Артур Мілованов справді дозволяв використовувати свою територію для потреб  Правого сектору. Це він підтвердив.

- Я дозволяв використовувати її саме Правому сектору, а не Чумаку особисто, - розповідає Артур.

У Правому секторі кажуть, що такі дії дискредитують організацію в цілому.

- Сергій Чумак не має жодного відношення до Правого сектору, - каже командир силового блоку партії Юрій Гагарін. - Ми будемо вирішувати ситуацію з теплицями.

Журналіст RIA зателефонував Чумаку. Той відповів, що не може сказати по даній ситуації нічого.

- Ви не бажаєте коментувати? - запитав журналіст

- Так, - відповів Чумак.

 

Коментарі (10)
  • Подольский Александр

    А щодо милованова і ростіка:

    1.  Ростіка вигнали з ПС ( на базі УНСО) ще влітку,  а після приватизації ПС каломойським, він став головою нового каломойного ПС.

    2. Щодо милованова це взагалі позор Нації: поки Українці воюють,  він грабує Україну , прикриваючись мусорами і тітушками. Ми Нація чи стадо???? Українці Ви що забули, що ми потомки арійців, скіфів, русичів, запорожців??????????????????????????

    Анонім reply Подольский Александр

    Чумак - бандит, а бандит должен сидеть в тюрьме. Я всё сделаю для того, что б в рамках норм действующего законодательства Украины, Чумак С.В. понёс наказание за свои действия. Милованов А.В.

    Janna Tamara reply Анонім

    Згідна і старче тут гнати на Артура він правому сектору с першого дня дуже багато допомагав і все робив щоб не попросили . Це для тих хто не знае можу описати в приват докладно допомогу від Артура памятаю все все . А Чумаку вже напевно час заспокоїтись і затихнути . Перестань чіпати хлопців і лити на них Грязюку краще подивись на те що натворив ти .

    Анонім reply Janna Tamara

    Только сейчас прочитал коментарий. Большое спасибо за поддержку. Артур.

    Анонім reply Подольский Александр

    Что касаеться порядочности Чумака. Приговором Калиновского райсуда Винницкой области от 03.03.2015 года, Чумака С.В. по делу № 132/2428/14-к признан виновним в совершении преступления по двум статтьям уголовного кодекса. Таг же Чумак С.В. проходит в рамках уголовного производства по статтье 129 УК Украини - угроза убийством. Все поддтерждающие документы у меня есть.

    Анонім reply Подольский Александр

    Обращаюсь к Подольскому. Для начала научись говорить от своего имени. То что это фейк - понятно. Если есть что сказать в лицо, мой телефон написан -позвони, буть мужчиной. Артур Милованов.
  • Подольский Александр

    Поки бійці УНСО тренуються для відправки в Маріуполь, один грабує державу,  а інша сторона обливає брудом в газєтьонках на них.

    Вся ця істерика почалася після затримання УНСОвцями двох бусів з металом, вирізаним на території підприємства, яке знаходиться під "охороною" арбітражного керуючого.

    Всі збитки нанесені підприємству держава буде відшкодовувати з бюджета тому, кого визнають законним власником.

    Вписуватись за мародерів приїхали : зам нач могилівського рв умвс, тітушки з антимайдану, що звуться могилівською самообороною і місцевий криміналітет.

    Це,  напевне, і є ті, хто отримує бабло за розкрадання даного підприємства.

    Ця ситуація, нажаль, типова для країни.

    Одні воюють, інші допомагають воювати, а інший грабує державу під час війни.

  • Serg Chumak

  • Анонім

    пошел по пути бесспредела...кончит плохо

    Беня reply Анонім

    взомнило себя властю, кстати он так и не расказал о своем похищении, а может похищения не было?

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up