Прихильники Олійника пройшли ходою та зачитали резолюцію

Прихильники Олійника пройшли ходою та зачитали резолюцію
На площу Шевченка прийшли прихильники губернатора Олійника. Спочатку перед людьми виступили Віктор Бронюк та Олег Левченко.

"Купа сук не можуть вирішувати долю області", - сказав Левченко.

Потім вінничани пройшли ходою до площі Героїв Небесної сотні. Там зачитали резолюцію, де висловили обурення подіями, які сталися шостого грудня.

На мітингу також виступив комбат «Айдару». Він сказав, що вони не допустять, щоб у Вінниці були безпорядки.

Відео дня

Резолюцію обіцяють направити Президенту, спікеру, Генпрокурору та голові СБУ.

В кінці акції мікрофон взяв Олексі Фурман та розповів, що ніякої "ВНР" не буде, це все провокація ЗМІ.  Його освистали люди. 

Коментарі (13)
  • Анонім

    На местный Майдан пришел тогдашний мэр, а теперьголова ВР Владимир Гройсман. Активисты и люди начали задавать Грйосману неудобные вопросы. Вместе с Владимиром Гройсманом пришли и его титушки в количестве около сотни человек. Это бывшие десантники, "братки" и просто гопники, а также работники коммунальных служб, напрямую зависящие от местной власти. Именно они создавали видимость поддержки Гройсмана.



    Ті самі зрадники по наказу вові вийшли на підтримку губернатора Олійника.
  • Патриот

    Правильным путём идём товарищи Антонец и Власюка востановили в должности.Давайте отправим отставку Светка и поставим кристально чистого человека Татусяка,а то депутаты так скучают без него  с ним ведь комфортно работалось принимали нужные законы ( тырили) и всем было хорошо,а тут понимаешь появилось чужеродное "тело "и мешает работать.
  • Анонім

    То хто все-таки підставив Порошенка цими днями в Вінниці? А що підставили,- ніхто не сумнівається. Порошенку це зараз нідочого! Наслухався і про руку Москви, і про зрадницький удар в спину ослабленої України, і про підступних свободівців, які, бачите, грають на руку Путіна і навіть є його агентами в Україні. І про картинку для російських ЗМІ. Ну а про «вінницьку республіку» не говорить тільки лінивий!

    Розкручується версія про особисте протистояння двох керівників, про масу спраглих до посад "революціонерів…

    Попробуємо з*ясувати, чи могли особисті відносини між керівниками спровокувати такий спалах? Можливо, ми всього не знаємо, але за півроку спільного «реформування» на вінничині в публічну площину не виносились жодні суперечності. Не заважав Свитко до сих пір чільнику області організовувати переведення бюджетних установ на опалення альтернативними енергоносіями, не саботував ініціативу вирубувати бузину і клен ясенелистий і насаджувати цінні породи дерев, з огляду передусім на їх калорійність. Не ставав грудьми проти переведення шкіл на шестиденне навчання з метою заощадження палива за рахунок збільшення зимових канікул. Можливо, Свитко став на заваді боротьби пана Олійника з корупціонерами, то також такого не було. Хочеться додати, як і боротьби з корупцією. Принаймні публічно про такі «досягнення» не повідомлялось.

    Чи порядок наводився в правоохоронних органах, а Свитко гальмував «люстрацію»? Так повідомте людям про це і вони вийдуть з вимогою не відстоювати Свитка, а його звільнення! А яке покарання понесли ті, хто фальсифікував справу проти правозахисника Дмитра Гройсмана і довів до смерті чесну людину? А скільки таких випадків по всій області?

    А може Олійник зацікавився новозбудованими палацами і шикарними авто владоможців, поставив під сумнів чесні шляхи збагачення, а тут Свитко, як чорт з табакерки – знову заважає?

    Чи, може, пане Олійник, не в напрямку євро стандартів рухаємося, а займаємося лише бутафорією, «потьомкінські села» будуємо?

    Мене дивує засудження протестувальників таким аргументом: можна було би почекати до виборів, не підривати стабільне покращення на фронті. Та й не має суттєвого впливу голова облради, надто нікчемна посада. Не погоджуся. Знаю Свитка особисто, і бачу, що він виконує роль локомотива, поступово просуває молоді, амбіційні, рішучі кадри, не обтяжені корупційними зв»язками, готові до рішучих дій.

    Можливо, дехто у високих владних кабінетах почувався від цього не зовсім комфортно і Олійник, намагаючись «догодити», просто підставив Президента!

    Дивують старі комсомольсько-партійно-номенклатурні методи, які обрав для цього Олійник! Ніби і не було Майдану, ніби і люди не змінилися і можна всіх вважати бидлом і лохами і надалі керувати в закритому режимі! От це нерозуміння змін, намагання залишити громаду поза процесом, ставка на підібраних Януковичем депутатів і зіграли з ним злий жарт! Поставили хрест на подальшій кар*єрі керівника!

    Не сумніваюсь, що підставив він і начальника міліції: це він, мабуть, розказав про «санітарні норми» і зобов*язав міліцію забезпечити їх дотримання. А про права громадян він не «подумав»! А результат забезпечення «санітарних норм» виявився сумним і в матеріальному і в людському вимірі і, як перспектива подальшого перебування на посаді. Події в Вінниці це не просто сигнал Порошенку, чи дзвінок, це- дзвони,це набат попередження. Якщо і надалі він робитиме ставки на прогнилі кадри перефарбованих регіоналів і зволікатиме з перетвореннями, то його напівреформи очікує повний провал і тихе вінницьке болото переросте в малокерований третій Майдан з відповідними наслідками!

    Варто зробити перепост, щоб більше можновладців відчуло застереження!
  • Пупкин Вася

    Страна распалась , экономика в с-аке , уровень жизни ниже канализации , а они опять кучкуются и гимн спивают ! Бред сумасшедших .

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:03 Вінничан попереджають про відключення газу: адреси 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up