Можливості для молоді України

Можливості для молоді України
Ця інформація про різні можливості, а саме тренінги, семінари, табори, літні школи, вебінари та багато іншої цікавої інформації яка допоможе нашій молоді отримати цікавий досвід, навички як в Україні так і закордоном.

South American Business Forum 2015
6-8 серпня, Буенос-Айрес, Аргентина

Захід буде орієнтований на дослідження теми: глобального значення і особливостей розвитку сучасної Південної Америки, через діалог та взаємодію між нинішніми і майбутніми лідерами.
дедлайн 3.05.2015
http://www.edu-active.com/camps/2015/jan/30/south-american-business-forum-2015-buenos-aires-ar.html


Семінар із питань молодіжної політики
17-21 березня, Київ, Україна

Відео дня

Мета семінару – розробка інструментарію для ефективної роботи молодіжних центрів відповідно до стандартів Ради Європи, розширення кроссекторального співробітництва для підвищення якості співпраці з молоддю.
 дедлайн: 3 березня 2015
http://gurt.org.ua/news/trainings/25353/

Літня школа ініціативи ООН «Альянс Цівілізацій»
13-20 червня, Террітаун, США

Учасники з усього світу зберуться заради вирішення нагальних глобальних проблем у контексті культурного й релігійного розмаїття.
дедлайн: 9 березня 2015
http://www.edu-active.com/camps/2015/jan/25/unaoc-ef-summer-school-2015-usa.html

"Майстерня громадської активності"

Програма, заснована на демократичних принципах відкритості й поваги, передбачає цикл семінарів від досвідчених тренерів, а також підтримку учасників у реалізації соціально-культурних ініціатив.
квітень-листопад, Україна і Польща
 дедлайн 10.03.2015
http://vk.com/maysternya_pracownia_2015

TRAYCE Training of Trainers for Youth in the Council of Europe

Навчальний курс спрямований на підтримку неформальної освітньої діяльності в Раді Європи через розвиток компетентності тренерів, які працюють у молодіжній сфері.
12-23 червня, Страсбург, Франція
дедлайн 10.03.2015
http://www.mladiinfo.eu/2015/02/13/trayce-training-of-trainers-for-youth-in-the-council-of-europe/

Urban Residency “City That (never) Sleeps"
10-30 квітня, Струга, Македонія

Проект відкритий для тих, хто навчається на магістратурі за творчими спеціальностями. Відібрані учасники будуть розробляти довгострокові проекти, аби зробити суспільний простір більш яскравим.
 дедлайн 10.03.2015
http://www.mladiinfo.eu/2015/01/30/urban-residency-city-that-never-sleeps-in-struga-macedonia/

Програма "Студії живої історії"
травень-листопад, Україна

Ініціатори студій створили умови для діалогу щодо осмислення минулого та підтримки громадських ініціатив на історичну тематику. Мета програми – розрядити конфліктний потенціал українського суспільства та спонукати молодь досліджувати історію своєї країни, міста й роду.
 дедлайн 10.03.2015
http://civicua.org/news/view.html?q=2405937

 

Інформацію підготувала

 Франчук Катерина

facebook.com/katrin.franchuk

Контакти:

Центр Громадської Активності «Результат»

 vk.com/cpa_result

 www.facebook.com/CPA.Result

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    потому что они пытаются уничтожить все хорошее,что было при Союзе,от образования и дальше соответственно
  • винничанин

    Сделайте, как было в Союзе - закончил учёбу, получил работу. Странно, почему так не хотят сделать на Украине, ведь это так удобно.

  • zerro

    а є можливість до Європи - унітазомиями?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up