Яке вінницьке таксі ніколи не підводить?

Яке вінницьке таксі ніколи не підводить?
Сайт відгуків 20.ua запрошує вінничан залишити відгуки про служби таксі у нашому місті.

У Вінниці таких служб немало, і кожен вінничанин давно визначився, чий номер набирати першим, а куди телефонують тільки тоді, коли в інших службах немає машини.

Це таксі дороге, а це значно дешевше, це приїжджає завжди вчасно, інші - із запізненням, на одну службу нереально додзвонитися, а в іншій на другому ж гудку беруть слухавку - ви точно знаєте, яка служба чого вартує. Тому саме ваші відгуки і допоможуть скласти справді об’єктивний рейтинг роботи вінницьких служб таксі.

Разом з вами, друзі, ми вже оцінювали роботу вінницьких ЖЕКів, вирішували, де у місті найкраще лікувати зуби, в якому ресторані, кафе чи барі у місті вам зручно, комфортно і смачно. Ви відверто розповідали нам і про вінницькі вузи, і салони краси, і найкращі сауни та лазні в місті, туристичні фірми, з якими ви подорожуєте закордон.

Відео дня

Сьогодні ж беремося за тему, яка, впевнені, цікавить кожного вінничанина - служби таксі в нашому місті. Номер якої служби у вас завжди в швидкому наборі на мобільному? Адже саме туди ви телефонуєте, впевнені, що і машина буде, і ціна вас влаштує. Саме ви знаєте, яку службу можна похвалити, а до якої є запитання, де завжди, навіть у найлютішу негоду, є машина, а де, швидше за все, почуєте, що вільної машини немає. Розкажіть про все відверто саме на top20.ua - ваш голос важливий, а кожний відгук - унікальний та безцінний. Не зволікайте і напишіть, з якою службою таксі вам завжди зручно, а з якою мали проблеми.

Ми вдячні кожному вінничанину, хто не залишається осторонь і долучається до обговорення. Саме завдяки вам top20.ua і є першим “народним” інтернет-каталогом у Вінниці, адже оцінки і відгуки користувачів ми ставимо на перше місце.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up