Як роблять красу по-вінницьки?

Як роблять красу по-вінницьки?
Цього тижня сайт відгуків 20.ua запрошує вінничан оцінити місцеві салони краси.

Ми хочемо знати, який із вінницьких б’юті-салонів є найкращим.

Друзі, разом з вами ми вже оцінювали якість послуг у ЖЕКах, вирішували, де у місті найкраще лікувати зуби, в якому ресторані, кафе чи барі у місті вам зручно, комфортно і смачно. Ви відверто розповідали нам і про вінницькі вузи. Як ми і обіцяли раніше, оприлюднюємо результати анонімного оцінювання користувачами роботи вінницьких ЖЕКів. Загалом, вінничани залишили 54 відгуки про ЖЕКи. Найжвавіше обговорювали роботу ЖЕКів №12 і №6. Середню оцінку роботи більшості ЖЕКів - 2,8-3,3 - не можна вважати задовільною. Найбільше хвалили вінничани ЖЕК №30 - його роботу користувачі оцінили на максимальних 5 балів.  

Сьогодні ми пропонуємо вінничанам поділитися своїми думками щодо того, в якому салоні краси їх влаштовує все або майже все: чи задоволені професіоналізмом персоналу, наскільки комфортно почуваєтеся у салоні, де вам запропонують якісні послуги за помірними цінами, а куди без пухкого гаманця краще і на поріг не ступати.

Відео дня

Впевнені, що ця тема особливо зацікавить наших вродливих і завжди жіночних вінничанок. Адже кожна жінка має свою маленьку таємницю: вона достеменно знає, в якому салоні їй зроблять вишукану зачіску, до якого майстра краще записатися на манікюр, а кому довірити своє обличчя для глибокого пілінгу, омолоджуючих масок чи сучасного макіяжу.

Не мовчіть і про неприємне! Адже кожна жінка так само точно знає, в який салон краси вона не піде ні за які гроші в світі. В одному - не привітний персонал, в іншому - майстер так “наведе красу”, що тиждень доведеться сидіти вдома.

Одним словом, розповідайте все! Кожне ваше зауваження прийметься до уваги, адже опитування на сайті top20.ua створене саме для вас, для того, щоб визначитися із найкращими і покращити ті моменти, які не задовольняють вас у інших салонах. Приєднуйтесь до обговорення і висловіть свою точку зору!

Далі у спецпроекті ми пропонуватимемо користувачам оцінити роботу вінницьких саун, туристичних фірм та служб таксі. Не залишайтеся осторонь, адже саме ваш голос може стати вирішальним у визначенні рейтингу того чи іншого закладу!

Сайт top20.ua - це каталог компаній, де можна залишати відгуки про сервіс компаній та виставляти їм оцінки. Таким чином, вінничани мають можливість обрати дійсно надійного постачальника або виконавця, якого рекомендують самі ж споживачі. Тому top20.ua і є першим “народним” інтернет-каталогом у Вінниці - саме оцінки і відгуки користувачів ми ставимо на перше місце. Завдяки мінімалістичному дизайну каталогу знайти для себе те, що потрібно, дуже просто - чи то навчання, побутові послуги (ремонт взуття, виготовлення ключів, сантехніки, електрики), спортивні секції чи будь-що інше.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up