Активний ринок нерухомості в Вінниці

Серед обласних центрів нашої держави хороші показники у сферах соціального та економічного розвитку демонструє Вінниця. По всій області добре розвинена інфраструктура та налагоджена транспортна система.

Ринок нерухомості дуже динамічна та активна система. Завдяки багатьом складовим та високому попиту на всі типи нерухомого майна асортимент на ринку постійно змінюється, тому що регулярно з’являються та зникають нові об’єкти. Угоди з приводу купівлі-продажу та оренди підписуються кожного дня.

Особливо високу активність ринку можна спостерігати у великих розвинених обласних центрах, які створюють першокласні умови для проживання, а також для заняття підприємницькою діяльністю.

Серед обласних центрів нашої держави хороші показники у сферах соціального та економічного розвитку демонструє Вінниця. Місто являється південно-західною сусідкою столиці України. По всій області добре розвинена інфраструктура та налагоджена транспортна система. Прекрасні екологічні умови, надзвичайно низький рівень безробіття сприяють чималому притоку в місто бажаючих оселитися тут.

Відео дня

Житлове питання – одне з основних, яке турбує, як місцевих жителів, так і приїжджих з інших населених пунктів. Житлова нерухомість Вінниці представлена хорошим асортиментом різноманітних квартир та приватних будинків, тому проблем з нестачею підходящих варіантів в потенційних покупців нерухомості не повинно виникнути.

Розвиток підприємництва посприяв також зростанню попиту на комерційну нерухомість в Вінниці. На сайті всеукраїнського порталу нерухомості «Dom.Pliz.Info» кожен бажаючий зможе знайти для себе підходяще оголошення з продажу. Пропозиції на сторінці публікують власники нерухомого майна та посередники. Якщо ви перебуваєте в пошуку нерухомого майна, то опції сайту дозволяють публікувати у відповідних розділах повідомлення з описанням потрібної вам нерухомості, тоді власники які зацікавлені в аналогічній операції зможуть першими вам зателефонувати та запропонувати взаємовигідну угоду.

Найбільш популярним типом нерухомості у Вінниці є, звичайно, квартири. Згідно з статистикою останніх років, популярністю користується як продаж, так і оренда квартир. Кількість орендованих апартаментів аналогічна числу укладених договорів купівлі-продажу.

Доволі високу активність статисти також зафіксували в сегменті оренди приватних будинків та кімнат.

Третє місце в списку активності ринку житлової нерухомості Вінниці розділяють продаж домів та кімнат.

Як бачимо, сфера житлової нерухомості користується найбільшою популярністю.

Щодо комерційного нерухомого майна Вінниці, то найбільш популярною є оренда приміщень для заняття підприємницькою діяльністю. На другому місці стоїть продаж землі. Інвестори розуміють всю важливість та вичерпність даного ресурсу і намагаються скупити його якомога більше. Замикає трійку лідерів ринку вінницької комерційної нерухомості – продаж гаражів та стоянок.

Статистика ще раз підтверджує високу активність продавців, покупців та посередників на ринку нерухомості, а також популярність різноманітних типів нерухомого майна.

Коментарі (1)
  • Інна Подільник

    Де сама статистика
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up