Борис Максимчук: Українське суспільство потребує нового парламенту! (ПРЕС-СЛУЖБА ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ПАРТІЇ)

Борис Максимчук: Українське суспільство потребує нового парламенту! (ПРЕС-СЛУЖБА ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ПАРТІЇ)
Борис Максимчук: голова Вінницької обласної організації Європейської партії України
Для формування дійсно патріотичного складу українського Уряду, який буде відстоювати інтереси громадян України, позачергові вибори народних депутатів України повинні пройти за новими правилами.

На цьому 21 липня 2014 року  наголосив Борис Максимчук, голова Вінницької обласної організації Європейської партії України та голова Політично консультативної ради при Вінницькій ОДА.
- Україна потребує нового парламенту та виборів за відкритими списками. Найкращими кандидатами в народні депутати є патріоти своєї держави, ті, хто зараз не стоїть осторонь, а реально діє. Не можна допустити, аби суспільству знову нав'язали <<відомих політиків>>, які звикли за багато років поспіль грабувати Україну, а до влади прийшли ті самі олігархічні групи, тільки в нових <<упаковках>> та з <<новими лідерами>>, у яких є кошти та доступ до телебачення, розміщення
білбордів на кожному кроці та друкування тисяч листівок.

Виборцям не треба імітації виборів. Їм потрібно, щоб до парламенту прийшли нові люди, з новими цінностями, прагненнями, які будуть відстоювати та захищати інтереси кожної соціальної групи, будуть займатись розвитком національного підприємництва, правовим захистом населення, які зможуть надати молоді вірні життєві орієнтири, - зауважив Борис Максимчук.

За його словами, це можливо лише за нових виборчих умов. Борис Максимчук та члени ПКР при Вінницькій ОДА неодноразово наголошували на тому, щоб голосування на позачергових виборах до Верховної Ради відбувалось за відкритими регіональними списками, щоб прохідний бар'єр був зменшений до 3 відсотків, була можливість формування блоків та забезпечувалась фінансова прозорість. На його думку потрібно спонукати партії та кандидатів у народні депутати до дебатів, до більш тісної співпраці з людьми.

- Єдиний шлях до реальних виборів - це змінити виборчі правила. Звичайно, люстраційний законопроект No.4359а <<Про очищення влади>> ще доопрацьовується, проте наразі він передбачає надзвичайно важливі кроки. Тому, щоб відновити довіру до влади та створити умови для побудови нової системи органів влади у відповідності до європейських стандартів, його прийняття є необхідним, - наголосив голова ПКР.

Він зазначив, що за основу проект Закону No.4359а <<Про очищення влади>> був прийнятий ВРУ, тому що за нього проголосували 252 народних депутати, в тому числі і лідер Європейської партії в Україні Микола Катеринчук.

Також, Борис Максимчук нагадав, що Петро Порошенко обіцяв у своєму передвиборчому контракті з виборцями забезпечити повне перезавантаження влади, щоб до кінця 2014 року відбулися дострокові парламентські вибори на пропорційній основі за відкритими списками.

Проте, поки-що, Президент ніяк не вплинув на якомога швидше виконання своєї обіцянки, що Максимчук  вважає зрадою.

Нагадаємо, Верховна Рада України прийняла за основу законопроект <<Про очищення влади>> (No.4359а), який передбачає комплексне реформування
судів, прокуратури, СБУ, міліції та державної служби за стандартами Євросоюзу, внаслідок чого чисельність їх працівників має бути різко скорочена, а зарплати - збільшені. За відповідне рішення проголосували 252 народні депутати.

 

Коментарі (40)
  • Самсонов Олег

    Занятная статья, как всегда все правильно говорит кандидат, только непонятно почему убежал с 12 округа на 11 округ. Вроде бы обвиняет Порошенко в "зраді", но решил не связываться с его сыном? Так как же тогда в парламенте будет бороться?
  • Вован

    Бориска, расскажи лучше почему ты не служил в армии и при своем здоровье дай Бог каждому ты уклоняешься от службы? У тебя энурез (недержание мочи по ночам) или хитрожопие ???
  • Замостянец

    Пацанчиг рвётся к депутатской кормушки,но пока безрезультатно.
  • Νέμεσις)

    Борис, ты всех уже ДОСТАЛ!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:58 На фронті відбулося понад сотню зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled 09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up