21 вклад керівника в те, щоб його люди працювали гірше (НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ)

21 вклад керівника в те, щоб його люди працювали гірше (НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ)
...В час, коли всі витрати скорочуються, керівники часто скаржаться, що їх люди почали працювати гірше, бо на якісну мотивацію немає грошей.

Ефективність бізнесу, справді, падає в такій ситуації. Але, в більшості випадків, зовсім не від того, що людям немає змоги платити більше. Дуже часто, мотивацію персоналу своїми руками руйнують самі ж керівники...

  Якщо Ви - керівник бізнесу, чи структурного підрозділу

Якщо Ви зіткнулись з проблемою недостатньої зацікавленості персоналу в високих показниках своєї роботи.

Відео дня

Якщо у Вас, наразі, Ви не готові витрачати додаткових коштівна мотивацію своїх підлеглих

Якщо Вам, дійсно, потрібен високий результат –

  Таїсія Левченко та консалтингова компанія ДіяТи  за підтримки медіакорпорації RIA запрошують на майстер-клас підвищення управлінської майстерності: «21 вклад керівника в те, щоб його люди працювали гірше». Він відбудеться 27 серпня в 17:00 в ТРЦ Мегамол

Майстер-клас "21 вклад керівника в те, щоб його люди працювали гірше"

Мета майстер класу:

 — Звернути особливу увагу керівників на те, як вони, самі того не помічаючи, своїми руками руйнують мотивацію своїх підлеглих.

   — Дати можливість учасникам майстер-класу попрацювати зі своїми слабкими сторонами, в контексті вміння мотивувати свою команду.

   — Дати можливість управлінцям чітко спланувати собі ряд кроків, які дозволять збільшити мотивацію свого персоналу в кризу і не витратити на це жодної гривні.

   — Зібрати достойну суму коштів на лікування поранених бійців, що проходять лікування у Вінницькому військовому госпіталі.

   Програма майстер-класу:

   1. «21 вклад керівника в те, щоб його люди працювали гірше» — аналіз проблеми на парикладі ситуацій в різних компаніях. Накладення групового досвіду на конкретну реальність вашої компанії.

   2. Індивідуальна практична робота кожного учасника зі своїми управлінськими інструментами, які він використовує в щоденній роботі.

   3. Практична робота над переосмисленням тактичних цілей в управлінні.

   4. Планування подальших дій і кроків по збільшенню власної управлінської ефективності, в контексті мотивації команди.

  Вартість квитка: 200 грн.

  80% коштів за квитки будуть передані у Вінницький військовий госпіталь для лікування важкопоранених бійців АТО. Відвеземо їх особисто і особисто передамо в руки матерям і дружинам..."

  Для подачі заявки зареєструйтесь в наступній формі

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up