У Вінниці можна модно та недорого одягнутись у бутіках

У Вінниці можна модно та недорого одягнутись у бутіках
Три нових бутіки модного одягу європейських брендів відкрилися у Вінниці. Ціни на одяг середні та середні мінус – шорти, штани, кофтинки, футболки, блузи, сукні можна купити за 200-400 гривень

 Магазини європейських брендів «Bershka», «Stradivarius» та «Pull & Bear» відкрилися у Вінниці в «Магіцентрі». Всі вони належать іспанському міжнародному холдингу «Inditex group», який входить в першу трійку світових виробників стильного одягу за демократичними цінами. В Україні раніше вони були представлені лише в містах-мільйонниках Одесі, Дніпропетровську, Львові, Донецьку, Харкові та Києві.
- Основні складові успіху «Індітекс Груп» - це модний дизайн, якісні матеріали, невисокі ціни та регулярне оновлення асортименту, кожні два тижні. Саме ці якості задовольняють запити модниць і модників по всьому світу. Тепер вінничани, не покидаючи рідного міста, також зможуть оновлювати гардероб одягом, який не поступається дорогим моделям колекцій будинків моди Парижу та Мілану, - каже керівник відділу реклами «Магіцентру» Інна Лужецька.


«Bershka» і «Pull & Bear» - це повсякденний невимушений молодіжний одяг та аксесуари, що враховують нові стильні тенденції двадцять першого століття. «Stradivarius» - це широкий асортимент трендового повсякденного та елегантного одягу для молодих чоловіків і жінок, що підкреслює оригінальність образу. Цінова політика брендів – середня та середня мінус. Тобто, шорти, штани, кофтинки, футболки, блузи, сукні можна купити за 200-400 гривень.
- Я дуже задоволена відкриттям цих магазинів. Я собі вибрала красиву та модну сукню лише за триста гривень. Взагалі, ціни дуже демократичні, - каже вінничанка Анна Рудницькі.
Правда, відкриття нових магазинів по душі далеко не всім вінницьким модникам. Переживають, що тепер виглядатимуть, як усі.
- Мені не дуже подобається, що тепер усі, навіть ті, хто зовсім не слідкує за модними тенденціями зможуть придбати трендові речі. Раніше за ними спеціально доводилось їхати в Київ, тому виглядали стильно та модно, а не як усі, лише справжні знавці моди, - каже вісімнадцятирічний Андрій Хміляр.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (42)
  • Anonymous

    щодо магазинів то ті хто одягались на ринку так і будуть,а поява нових бутіків нічого не змінює.
  • Anonymous

    *Хмиляр, извините)
  • Anonymous

    Ну кто же этот ОБОЖЕАНДРЕЙХМИЛЬ, этот идол моды, эталон мужского стиля, покажитесь, скажите где вас найти. И расскажите где вы берете деньги на то, чтобы покупать себе вещи в Киеве в специальных бутиках для стиляг? Мама дает? Или папа?
  • Anonymous

    в бутіках вдягаються гомики!

    Anonymous reply Anonymous

    Ага, всі інші одягаються вдома, а в бутіки ідуть уже одягнутими!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам 10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 10:01 Сьогодні — Велика субота. Традиції, прикмети та що не можна робити 09:54 «Нива» дев’ятий раз у сезоні зіграла внічию. Розійшлася миром з «Чайкою» в гостях
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up