У розважальному комплексі ФОК відкрилась фотовиставка “Молоде облиичя Житомира”. ФОТО/ВІДЕО

У розважальному комплексі ФОК відкрилась фотовиставка “Молоде облиичя Житомира”. ФОТО/ВІДЕО
Підведення пісумків першого міського фотоконкурсу «Молоде обличчя Житомира» відбулось в п'ятницю, 4 червня, в холі розважального центру ФОК. Відвідувачі також змогли побачити експозиію з 28 найкращих робіт, надісланих на фотоконкурс і 12 робіт від житомирських майстрів фотографії — Леоніда Шевчука, Валентина Вацека, Антона Янкового і Олександра Колесного.

Вперше в історії нашого міста вдалось зібрати разом настільки відмінні як за рівнем виконання, так і напрямами, фотографії та їх авторів.

В урочистій атмосфері щасливі переможці конкурсу отримали цінні подарунки — кольорові принтери, плеєри і картрідери. Та головне — визнання їх здобутків професійними фотографами міста.

 

Відео дня
bject width="480" height="385">

 

Сергій Роздум, головний координатор проекту “Молоде обличчя Житомира”:
- Протягом двох з половиною місяців всі бажаючі, як професійні фотографи, так і аматори, надсилали фотографії на конкурс, організований житомирським клубом фотографів “Фотосфера” спілньо з управлінням в справах сім’ї, молоді і спорту міськради.
Кращі роботи обирало незалежне жюрі, до складу якого увійшли фотограф Валентин Вацек, фотокор агенції УНІАН в Житомирі Володимир Соболь, арт-директор агенії “5зірок” Максим Шевчук та фотограф Олександр Колесний. Вони переглянули майже двісті світлин конкурсантів.

Переможців визначали у чотирьох номінаціях.

І Молодь працює і відпочиває:
Перше місце Юля Корнєєва «Культивація бруду», перший житомирський рок-фестиваль «Саботаж».
Друге місце Ігор Дроздов
Третє місце Максим Семенюк «Карта України» житомирський флешмоб

ІІ Вибір молоді - здоров'я:
Перше місце Ілля Грицанюк «На небокраї»
Друге місце Анна Смокорівська «Вперед до перемоги»
Третє місце Олександр Банцер «Улюблене заняття»

ІІІ Субкультура:
Перше місце Андрій Охота «96% задоволення»
Друге місце Ігор Донченко «Ритм»
Третє місце Олеся Лось

ІV Світ дитини:
Перше місце Олена Лисенко-Дворак «Папина дочка»
Друге місце Олександр Банцер «В очікуванні»
Третє місце Анна Смокорівська «Крик про допомогу»

Олена Сарно, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради:
- Коли прийшли представники клубу фотографів «Фотосфера» з пропозицією організації фотоконкурсу, ми запропонували їм виконати соціальне замовлення: щоб зовнішня реклама, яка нас оточує і в тролейбусах і маршрутках, була якісна. Щоб нас оточували не «інтернетні» обличчя, а обличчя житомирян.

- Фотоконкурс був би не такйи яскравий, якби не підтримка розважального комплексу ФОК. Вони надали місце для проведення виставки і змогу купити цінні подарунки. Також, хотілось би подякувати всім партнерам проекту. Конкурс має бути щоріним і наступного року має стати ще масштабнішим і цікавішим, - розповів Сергій Роздум

Ознайомитись з роботами виставки «Молоде обличчя Житомира» можна буде до 20 червня. Далі вона з холу розважального центру «ФОК» переїде на другий поверх Житомирської міської ради.


 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up