Під час вечірки в нічному клубі "Кумбари" сьомого червня в рамках акції "Допоможіть врятувати Оксану" було зібрано ще 475 гривень.

Під час вечірки в нічному клубі "Кумбари" сьомого червня  в рамках акції "Допоможіть врятувати Оксану" було зібрано ще 475 гривень.
- Ми вже визначили для себе план заходів по збору коштів на лікування Оксани. Надалі безкоштовно надаватимемо приміщення нічного клубу «Кумбари» для таких акцій. Я думаю, підприємці міста не повинні залишатись байдужими.- вважає генеральний директор концерну «Аміго» та нічного клубу «Кумбари» Антон Бойдаченко.

- Усі мають допомогти Оксані. Та й в інших випадках надавати допомогу людям. Уже завтра в мережі магазинів «Аміго» з'являться скриньки для благодійних внесків. Я планую запросити підприємців нашого міста і у вихідні провести ще одну благодійну вечірку в «Кумбарах». Якщо за чотири дні активна молодь зібрала близько десяти тисяч гривень, є шанс, що до кінця тижня зберемо повну суму. На цьому не зупинимося. Надалі Оксані також будуть потрібні кошти. Подібна ініціатива молоді свідчить, що не все в країні так запущено. Я особисто виділятиму кошти на цільову допомогу Оксані. Найближчим часом зв’яжуся з лікарями і дізнаюся, що зараз найнеобхідніше, - розповідає Антон Бойдаченко.

Банківський рахунок для збору коштів на лікування Оксани Кандиби - 4405 8850 1559 6718. Усе, що потрібно - прийти в «Приват-банк», дати касиру папірець з номером рахунку, вашим прізвищем, ім’ям, по-батькові та, власне, гроші. Довідки за телефонами: (063)7171422 - Іра, (063)4895565 - Даша.
Читайте також:
Оксані Кандибі уже краще

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Anonymous

    хорошо придумал, людям помогает сейчас таких мало осталось

    Anonymous reply Anonymous

    согласен
  • Anonymous

    Молодец мужик, мало таких осталось

    Anonymous reply Anonymous

    Я удивлен, 500 грн? ЖЛОБЫ

    Anonymous reply Anonymous

    мене це теж вразило! на фото людей повно, а зібрали лише 475!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    а реально кто-то из нас "жлобов" сходил в банк? я пойду седня - в то же амиго кину денежек чуть. время для нее сейчас дороже

    Anonymous reply Anonymous

    я провтыкал дать денег, но хочу гривен 50-100. далеко добираться до амиго, рядом гранды- там примут? подскажите где на юности?

    Anonymous reply Anonymous

    На Юности принимают в Амагаме

    Anonymous reply Anonymous

    ок!

    Anonymous reply Anonymous

    Ребята во первых это фото не с вечеринки,во вторых мы не виноваты что столько собрали,это деньги от людей которые зашли в клуб и заплатили за вход,в третих персонал даной веченки сам платил за вход включая организатров и диджеев и клубная культура в нашем городе еще не дошла до такого развития что бы люди ходили по вечеринкам в буднии дни,тем более в понедельник,а на счет А.П.Бойдоченка,в даной ситуации он пустипил очень правильно,многии на его месте бы вообще на этот инцидент не обратили бы внимания,а он откликнулся и решил помочь,выгоды себе от этого не имея!Мы хотя бы чем то занимаемся и помогаем бедной девочке,а вы тут только сидите и обсуждаете какую суму собрали другие люди,займитесь сами полезным делом!Я считаю,сейчас дорога любая помощь,даже в таких неброских сумах как 475 грн!Организатор вечеринки!

    Anonymous reply Anonymous

    Все нормально. Молодь скинулась скільки могла. Краще чим нічого. Антон Бойдаченко чітко сказав, що фінансуватиме лікування далі. Які проблеми. У Володимира Борисовича Гройсмана нічні кошмари почалися, що щось в місті відбувається не під патронатом міського голови. Може і дійсно пора на покой.
  • Anonymous

    Антон Бойдаченко? !

    Anonymous reply Anonymous

    значит скоро выборы. пиар пошел.....

    Anonymous reply Anonymous

    А що "Аміго" це політична партія, а "Кумбари" політичний блок? Чи для того аби перемогти на виборах людям треба обіцянки замість реальної допомоги давати. Спіть спокійно Володимире Борисовичу. У вас поки що високий рейтинг.

    Anonymous reply Anonymous

    генеральний директор концерну «Аміго» та нічного клубу «Кумбари» Антон Бойдаченко.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up