Маршрутка у Вінниці знесла стовпа: трьох пасажирів забрала швидка (ОНОВЛЕНО) (ФОТО)

Маршрутка у Вінниці знесла стовпа: трьох пасажирів забрала швидка (ОНОВЛЕНО) (ФОТО)
Сьогодні, 11 травня, близько 14.45 по вул. Чорновола за Київським мостом (напроти Бригантини) сталося ДТП. Водій маршрутного таксі «Київська – Барське шосе» не впорався з керуванням та в’їхав в бетонний стовп лінії електропередач.

- Як мені здалося, він намагався перелаштуватися в правий ряд, але щось в нього там не вийшло. Таксі вискочило на тротуар та врізалося в стовп, - розповідає очевидець подій Сергій.
Удар був такої сили, що стовп завалився на проїжджу частину. На щастя, він не зачепив жодного автомобіля. Замість цього він обірвав тролейбусну лінію електропередач.
За попередніми даними, трьох пасажирів маршрутки забрала швидка. Водій не постраждав, лише перебував у шоковому стані.
- Думаю, до вечора ми тут все відновимо. І світло, і тролейбусні лінії. Головне - стовпа нового швидко поставити, а поки що до дерев дроти приладнуємо, - каже працівник ремонтної бригади ТТУ Олександр.

Як повідомили у лікарні швидкої допомоги, з місця аварії забрали трьох жінок. Двох з них відпустили після медичного обстеження. Одна постраждала сильніше - в неї закрита черепно-мозкова травма та політравма.

- Водій маршрутного таксі не дотримався безпечної дистанції руху, та щоб уникнути зіткнення з тролейбусом, що їхав перед ним, звернув на узбіччя. Там він і врізався у стовп лінії електропередач, - повідомив начальник відділу профілактики обласного управління ДАІ Володимир Мотичко.
 
В салоні маршрутки були сліди крові.

Відео дня
>

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (66)
  • Anonymous

    Всі такі розумні, аж тошнить. Спершу подивіться як Ви себе ведети з водіями МТ. То вам не там став, торізко загальмова і т.д. Алеж вині самі пасажири. Нехай самі спочатко вивчать ПДР та правила перевезень пасажирів. Наприклад 61м так там потрібно під кожнім підїждом зупиняти маршоутку, а якщо не зупиниш то водій таких слів почує що аж вуха звиртаються. ТАК ЩО ПОДУМАЄТЕ КОЖЕН ПРО СВОЮ ПОВЕДІНКУ. А то що я заплатив 1.50 грн., будласка складайте і купіть собі авто. УСПІХІВ.

    Anonymous reply Anonymous

    Виталий, не гоните. Хамство маршрутчиков уже вошло в пословицы и поговорки. Вы ведете себя как хамы и по отношению к пассажирам и по отношению к остальным участникам движения. Здесь со мной согласятся все - и водители и пассажиры. Кроме маршрутчиков, уверенных, что делают всем нифигасебекакое одолжение, везя людей за 1,5 гривны.

    Anonymous reply Anonymous

    :)

    Anonymous reply Anonymous

    Я фф шоке. Идиотов пассажиров хватает, но согласитесь, уважаемые, что неадекватов-водил больше, по-моему из 10 нормальных два максимум. Дело даже не в деньгах. Пусть плату подымают, я не против, но нефик хамить и ездить как попало, врубая на всю катушку грёбанный ШАНСОН. А про скорость 50 - я валяюсь....Вы что, на маршрутках не ездите??? По мосту меньше чем 80км/час никто не из них не ездит, но потом забывают сбросить скорость почему-то. К слову о таксистах - там дегенератов поменьше, но тож хватает. Так что не в маршрутчиках или таксистах по большому счету дело, а в том - что водилы на дорогах ведут себя как невменяемые.

    Anonymous reply Anonymous

    Взагалі,яка кому різниця.Нехай вони самі розбираються хто винен,а хто ні.Це вже проблеми самого водія і потерпівших.А з приводу "дибілів і мудаків" на дорогах,то я вам хочу сказати,що таких людей всюди вистачає і їх, на жаль, більшість!!!!! І ще,не потрібно судити про людей,не знаючи їх.Це їхнє життя і вони нехай вирішують,що для них краще!

    Anonymous reply Anonymous

    Аврора, дитятко недоразвитое, хоть ты и сменило ник, смысл твоих тупых комментов и айпишник все равно не поменялся. Если до тебя до сих пор не дошло, то для того, чтоб комментировать данную ситуацию (не сильно сложные слова для маршрутчика?) эта линейка и создана. И не судим мы мудаков, типа водилы (или это ты было?), а обсуждаем результат их действий. Ты разницу уловить способно?

    Anonymous reply Anonymous

    нет....я такая тупая,как и ты.И мне вообще пофиг на всех и на все,что делается на лорогах-это не моя головная боль....у меня достаточно и других проблем. А ты не умеешь нормально общатся с людьми.....называя их "оно"....на себя лучше посмотри!!!! "Не суди и не будешь судим"- это мое тебе предложение.До встречи все там же=))))

    Anonymous reply Anonymous

    Шановний Віталій! Ви так жалісно розповідаєте тут про те, що в водіїв маршруток вуха "звИртаються", хоча все як раз навпаки,-вчора їдучи 35-м маршрутом, мені довелось переконатися в цьому, водій по- хамськи, абсолютно ні за що обзивав пасажирів "тупіцами", психував, волав на всю маршрутку, в пасажирів навіть виникли сумніви з приводу його адекватності. І таких випадків маса. Ми сплачуємо за послугу перевезення згідно з встановленим тарифом, не більше і не менше. Чому якість цих послуг настільки низька? Чому пасажирів мають ображати, обзивати, гнати на такій швидкості, що люди падають в салонах, травмуються? Погоджуюсь, пасажири теж різні бувають, неврівноважених людей і серед них вистачає, але погодьтеся, неврівноважений пасажир в рази безпечніший для оточуючих, ніж неврівноважений водій.

    Anonymous reply Anonymous

    Маршрутчики-это те же водители троллейбусов,только больше ох..вшие.Мабила,шансон,"Богдан" и педаль в пол.А толпа "дров" в салоне -це фигня.
  • Anonymous

    По ходу заметьте, господа - все комменты в защиту мудака-водилы с одного айпишника. Я. конечно, ни на что не намекаю...

    Anonymous reply Anonymous

    Кто-то рассказал маршрутчикам про интернет!

    Anonymous reply Anonymous

    Точно! А я и не заметил!
  • Anonymous

    Многие маршрутчики(особенно на "Богданах") ездят как больные.Учитывая то,что машина не маленькая.Так что не надо защищать этого водителя.

    Anonymous reply Anonymous

    Иван, они не ездят как больные, пешком быстрее будет)))я сам не раз был свидетелем,как троллейбус обгонял "Богдана"))) На мое мнение, маршрутки подобного типа нужно запретить ввиду того, что они сделаны из картона, или сделать в них проезд дешевле, потому что на них всё-равно быстрее к пункту назначения не приедешь))

    Anonymous reply Anonymous

    платиш как за маршрутку, а едеш хуже чем в тролеибусе. НЕТ Богданам, ДА Спринтерам

    Anonymous reply Anonymous

    Богданы никогда не запретят,всем известно чей это завод
  • Anonymous

    Cколько вокруг желающих получить по балде столбом.

    Anonymous reply Anonymous

    Ось читаю я ці ваші коменти....легко всім говорити,але ж ви не знаєте на 100% хто винен!!!Всі обвинувачення кидають на водія,а знаєте,що ніхто не застрахований від ДТП і це може статися із кожним.А з приводу,що була велика скорість і не тримався дистанції це неправда....Ця маршрутка може набирати не більше 50 км/год,а якщо більше вона починає барахкотіти....У водія 30 років стажу і жодного серйозного ДТП...він цілком адекватна людина....і в цій ситуації іншого виходу не було як почати тормозити бардюром і машину просто знесло в стовп....але що вам розповідати....ви ж у нас і так усе чудово знаєте....капець!!!

    Anonymous reply Anonymous

    "велика скорість" - это жесть

    Anonymous reply Anonymous

    "Ця маршрутка може набирати не більше 50 км/год" - рыдал. Спасибо, дорогой. Теперь в адекватности водилы, которого ты защищаешь - никаких сомнений. :)))))

    Anonymous reply Anonymous

    Если бы перед Богданом выскочила какая-то резвая иномарочка - в Ваших словах еще был бы смысл. А если троллейбус смог создать аварийную ситуацию маршрутке - то тут 100% водителя Богдана. Возможно, он хороший человек, но в данной ситуации "словил гаву". А то, что пассажирка стояла - это тоже минус водителю.

    Anonymous reply Anonymous

    100% вина водителя

    Anonymous reply Anonymous

    на скільки я знаю,то в Богданах дозволяється брати стоячих....і якщо ти вже стоїш,то потрібюно триматися....коли люди лізуть туди товпою,то хіба можливо їх призупинпити?Водій же не може тримати двері руками і не впускати їх!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up