Тернопільський “Табачник” здав сесію на відмінно (ЩЕ ФОТО, ВІДЕО)

Тернопільський “Табачник” здав сесію на відмінно (ЩЕ ФОТО, ВІДЕО)
П'ятірок у “заліковці Табачника” понаставляли тернопільські студенти 25 березня. Процесія з музиками, “Табачником” на руках студентів та велетенською заліковкою обійшла чотири найбільші місцеві вузи.

Студенти ставили свої підписи навпроти п'ятірок за такі предмети як снови ДІМАкратії і ДІМАгогії, теорія швидкісного присвоєння військових звань, галичанофобство та музеєхабство.

Заліковка ця має об'їхати усю Україну. Нам її передали зі Львова, а далі відправлять до Луцька.

Відео дня
l>
  • Проводимо таку акцію, аби показати, що студенти не байдужі до того, яка людина керуватиме українською освітою, - розповідає один з організаторів акції у Тернополі Богдан Яремко. - Ця заліковка мандрує містами, і у кожному місті молодь сама придумує, за які предмети ставити Табачнику п'ятірки чи двійки.

  • Студенти йшли центральними вулицями міста. Попереду прямували хлопці з музичними інструментами — бубнами, трубами, баянами. Позаду четверо учасників з написами “студент”на куртках несли на ношах ще одного хлопця з плакатом та написом “Табачник” на грудях. Тернопільський “Табачник” був одягнутий у кумедну шапку. Сімейні труси він одягнув поверх яскравих штанів. Зверху гноловний герой дійства був замотаний у смугастий синьо-білий халат.

    • Мені серед цієї процесії найкраще, - розповів “Табачник” – теронопільський студент Любомир. - Усі бігають, музиканти грають, несуть баяни та бубни. А я їду собі на спинах студентів. Навіть пішки ходити не треба. Дорогою траплялися всілякі оказії. Ми йшли від економічного уніерситету, біля дороги. І я побачив, як один з водіїв зняв шапку і перехрестився. Подумав мабуть що це похоронна процесія. Це ж треба — мене з покійником переплутав.

    Біля вузів, у які приходила колона, на перервах збирався натовп. Студенти підписували заліковку. Фотографувалися з “Табачником” та його процесією.

    • Якась жіночка вибігла і винесла мені хліба з їдальні, - розповідає Любомир. - Не знаю навіщо вона це зробила, але я був трохи шокований. Ну, але хліб, як годиться, прийняв.

    Коли процесія прийшла під стіни медуніверситету, з вікон виглядали студенти у білих халатах. А коли почалася перерва, усі повиходили. Спостерігали за “Табачником” і студенти іноземці. Як розповів кореспонденту один з них, вони спочатку подумали, що це якась українська традиція, і носять хлопця з оркестром по вулиці з нагоди якогось свята.

     

     

    Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

    Коментарі (12)
    • Анонім

      Цікаво тут написано, але з досвіду студента прочитав тут

      http://arovych.pp.ua/sklasty-sesiju-na-vadminno-5/

    • Anonymous

      Хто фінансував цю акцію?

      Anonymous reply Anonymous

      а з чого ви взяли шо її хтось фінансував?? Де бачили прапори якихось партій чи ше якусь фігню агітаційну. Все було без того. та й навіть якби фінансував, це би був явно не зелінка))

      Anonymous reply Anonymous

      http://gazeta.ua/index.php?id=332822
    • Anonymous

      Андрій не грузи http://tabachnik.net.ua/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=23 почитай і знатимеш хто має відношення, причому тут заставний і барна
    • Anonymous

      чого ви радієте, те що прислужники сволочі заставного зелінка і барна хочуть пропіаритися і відстояти ромця,чи може сопляк зелінка і повія барна хочуть стати міністром. нехай краще візмуть віники в руки і замітають місто, бо їхній патрон ромцьо засрав його до межі

      Anonymous reply Anonymous

      а до чого тут взагалі зелінка з барною?

      Anonymous reply Anonymous

      бо саме вони мають відношення до цієї акції в Тернополі
    Найчастіше Найчастіше
    Новини за сьогодні
    Новини Тернополя за сьогодні
    22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
    Дивитись ще keyboard_arrow_right
    Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
    keyboard_arrow_up