Чоловік помер у тролейбусі

Чоловік помер у тролейбусі
Труп 60-річного чоловіка виявили минулої п’ятниці на кінцевій тролейбусного маршруту №6 – „Водоканал”. Висновок лікарів – серцева недостатність. Кондукторці він здався напідпитку.

Мертвого пенсіонера знайшов водій у своєму тролейбусі на зупинці „Водоканал”. Сказав кондуктору – та викликала швидку і міліцію.  
- Сів цей чоловік на залізничному вокзалі. Ніби напідпитку. Щось бурмотів собі під ніс. Я до нього підходила. Питаю: „Де ви сходите?”. А він – бурмоче. Заїхали на кінцеву. Я – в туалет. А водій до нього - розбудити. Повернулася – водій до мене: біжи в диспетчерську, дзвони у швидку, - розповідає Людмила, яка у цей день працювала кондуктором 352 тролейбуса.
Водій Іван спілкуватися відмовився.
За словами старшого лікаря зміни швидкої допомоги Світлани Яковлєвої, бригада, що приїхала на місце події, констатувала смерть, попередньо, через проблеми із серцем. У міській міліції повідомили, що ознак насильництва на трупі виявлено не було. Померлий чоловік мав при собі пенсійне посвідчення. Його тіло відвезли у морг. Як інформувала помічник начальника Вінницького управління міліції Ірина Котова, попередній діагноз лікарів підтвердився – серцева недостатність.
Коментар психолога
Інна Яворська (33)
керівник Центру психо-соціального розвитку "Амадея”:
- Нам випало жити у непростий період, коли старі цінності стали неактуальними, а нові не встигли сформуватися у достатній мірі. Мало кого цікавить, що ти відчуваєш, чим живеш, чим наповнюєшся. Черствість, байдужість - ми втрачаємо себе – куди вже думати про ближнього? Тому інколи ми проходимо повз чужий біль, не бажаючи втручатися у чужі проблеми, поділитися своєю енергією, своїми силами, надати допомогу. Духовна частина відходить: із стосунків поступово зникають такі почуття як ніжність, доброта, співчуття. Кого звинувачувати? Державу, школу, родину? Насамперед, починайте з себе.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    Статья написана в стиле самой статьи...
  • Anonymous

    она не психолог...

    Anonymous reply Anonymous

    она психолог,но откуда деньги чтобы купить дом Калетника за 800тыс.;$$$ возле книжки

    Anonymous reply Anonymous

    хмм...да-да давайте по обсуждаем про то где кто живет, что ест и куда ходит,это так интересно,а ваше ли это дело,где она живет и откуда деньги?

    Anonymous reply Anonymous

    У нас так всегда: нужен КРАЙНИЙ! На кого-то же надо злость выплюнуть! Может она совсем не для этого фотографировалась,

    Anonymous reply Anonymous

    Ну да! ана с каментом ф"плейбой" должна была итить... А так напутали и в "плейбой" пошел коммент патологоанатома с фоткой из морга... От сапожники :)))
  • Anonymous

    Да, психолог тетка красивая, но че то не туда ее влепили, может попутали че, а?

    Anonymous reply Anonymous

    я б не хотіла щоб мою фотку помістили в статтю про смерть чоловіка

    Anonymous reply Anonymous

    твою фотку никто и не просит, а прежде чем подсырать попробуй достичь того чего она добилась
  • Anonymous

    Такая национальная черта - перетерпеть. Если что-то не так, надо вызывать скорую, а не отмахиваться, что само-собой всё пройдет.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up