«Я – волхв. Тому знаю, хто буде наступним Президентом…»

«Я – волхв. Тому знаю, хто буде наступним Президентом…»
Хто стане наступним Президентом? Невідомо. Ще чотири місяці. Тому цікавішими за рейтинги завжди є прогнози астрологів.

Щодо майбутнього гаранта України Павло Глоба уже зробив свій прогноз, поживемо – побачимо, після 17 січня.
Утім, окрім відомого російського астролога, є інші, хто має дар провидіння – волхви. Їх немає в сусідній Росії, проте вони живуть поруч з нами. Тому на Вінниччину до них їдуть як політики, так і «вори в законі», люди відомі і не дуже – перед волхвами усі рівні. Та саме вони знають, що буде далі. Для долі…
Одного з них вдалося знайти «RIA». На інтерв’ю волхв погодився. Тільки за умови - без прізвища, ім’я і адреси. Говорили довго. Про майбутнього президента теж…
- Слово «волхв» настільки незрозуміле людям, визначте – хто це?
- Людина, яка знає історичну правду минулого. Людина, яка вміє лікувати багато хвороб. Людина, яка бачить майбутнє. Для когось вік – це рік, для когось вік – це 100 років, а для волхвів вік – відколи людство. Все знаємо: що було, звідки взялося, хто керує народом, з якого болота - князь чи пан… Як писав Пушкін в «Песни о вещем Олеге»: «Волхвы не бояться могучих владык, а княжеский дар им не нужен; правдив и свободен их вещий язык и с волей небесною дружен».
До речі, мало хто знає, що у самій Вінниці, поблизу зупинки «Електромережа» стоїть ще та Трійця – із  дохристиянського періоду. Такі ж стояли на Запорізькій Січі. Але це не заважало побудувати поряд православну церкву - Покровську. Там був свій «патріархат» – усі священники із козаками ходили в походи, воювали за свою віру, за свій народ… Озброєні служителі церкви чудово володіли пістолями, мушкетами… Вони знали Святе письмо і несвяте – християнське і нехристиянське. Поясню, що значить «несвяте». Відомо, що серед козаків була маса характерників. Їх називали «исчадие ада»: ті, хто знається з нечестю. Крім того, є приказка: «Козак повинен Бога поважати і з чортом товаришувати». Так само з ідолами Трійці – Сварог, Перун і Святивід - язичеська варта Богів на Січі, де священник обов’язково був волхвом.
- Ваш колега?
- Так. Це священники, які направляли козаків.
- Навіщо ж тоді язичники «прикривалися» церквою?
- Ніхто не прикривався. Київська Русь була хрещена, тому люди сповідували цю релігію, а значить потрібно було «підлаштуватися». Суть християнства багато у чому збігається з язичеством. Спаса, Івана Купала, Зелені свята – вони були ще споконвіків. От чисто Сварог, Перун і Святивід - це та сама Трійця. Православні лише змінили обряд. Чи повернуться люди до тієї релігії? Настане час і вони самі зрозуміють, побачать - хто є хто за своєю суттю. Уже потрохи доходять – бачать, хто вони, як живуть, і як вони храми ставлять… Власне, храми ставлять люди, а вони вже в них служать… Християни пообіцяли бідним за їхні муки царство небесне на тому світі, а на цьому світі багатим вічне володарювання над цими бідняками: якщо був ти князям, то і твій син буде князем, а як ти був холопом, то холопами і твої діти будуть, а як помреш - царство небесне чекає… Я б сказав, що християнська релігія – це державна релігія, а не народу. І щоб завоювати світ, не потрібно бути великим начальником - потрібно створити свою релігію. Сьогодні це бачимо на прикладі… Але люди дещо переплутали віру з церквою, а Бога зі священником. Священник не є посередником – людина сама повинна звертатися до Бога. Церква ж – культова споруда, де священники буцімто налагоджують зв'язок із Богом.
«При владі волхвів немає»
- Чи є сьогодні серед священників волхви?
- Я не буду відповідати - це сьогодні закрита тема.
- Чи є серед політиків волхви?
- Теж не відповім.
- А при владі?
- Немає. Бо волхв – не керує, він може тільки давати настанови, такий собі радник. Але в жодному разі не має права керувати людьми. Один волхв хотів керувати людьми, бути царем над всіма народами, не послухав Бога. Це - Ісус Христос. На основі його вчення була створена християнська релігія. Так, він справді умів лікувати людей, але єдина його помилка – захотів керувати світом.
- Волхви вірять у Бога?
- Само собою! Ми всі під Богом ходимо. Немає різниці, яке його ім’я – чи це Сварог, чи Будда, чи Аллах… Він єдиний, незалежно від того, як його називають. А оце викривлення йде через релігійні течії, конфесії, бо ніяк не можуть поділити людей і грошей.
- Волхви мають якусь обмежену кількість на певній території?
- Статистики немає, проте їх чисельність не змінюється.
- В Україні їх більше, аніж, приміром, у сусідній Росії, Білорусі?
- У Росії взагалі немає. Якщо казати про «ближнє» зарубіжжя, то нині волхви проживають тільки на території України. На дальньому зарубіжжі є інші, але не волхви. Візьмемо, приміром, Швецію, Голландію, Нормандію – там є. Називаються знахарями. І вони так само, як і я, не мають права оприлюднювати на загал, що «я такий-то – волхв». Нам заборонено показуватися на телебаченні… Бо так ти будеш покараний і знищений, порушивши третій закон волхвів: «Ніколи не маєш права говорити, хто ти є, якщо ти це сказав, то будеш покарний смертю або гірше – живим похованим». Якщо смертю, то це півбіди – душа вічна, а якщо живим, то ти назавжди залишишся черв’яком земляним. У наших 13 законах покаранням є смерть.
«Общак» як у братви
- Ікони, хрестик – вони захищають?
- Якщо людина носить хрестик, то це свідчить про її віросповідання - християнин. Ікона захищає, якщо вона стара і намолена. Але це не означає, що їх треба красти і вішати. Можна купити і постійно звертатися, тоді вона допоможе. Сам образ не має значення – це просто звернення. Проте має значення, з якою щирістю ти просиш. І що.
- Чи обов’язково завчати молитви?
- Ні. До Бога можна від душі звертатися.
- Чому ж ви використовуєте «антураж» - свічки, молитви?
- Мої молитви не відносяться до християнської епохи. У кожного волхва свої – це ключ, якщо його забудеш, то голову забудеш. Ці «молитви» не передаються, ні в кого не навчишся… Це як програма комп’ютерна – ти їх потім завчаєш, це можуть бути не зв’язані слова, обривки слів, незрозумілий зміст, але допомагає здорово. А свічки – це спалювання негативу, так само спалюють льон.
- А як платять волхвам? Чи є якісь певні вказівки на тарифи від вашого «керівництва»?
- Волхв ніколи не є багатим. Гроші – це зло, навіть волхва вони можуть розбещити чи спокусити. А щодо оплати, то хто скільки дасть. Як тепер кажуть колеги: волхву залишається тільки ПДВ, бо крім нього є старіші люди, яких потрібно годувати.
- Тобто існує щось подібне до бандитського «общака»? 
- Нехай буде «общак»:)
- У вас закони теж схожі на блатні?
- А може це вони перейняли наші?
- У тюрмах є волхви?
- Є.
- Вони сидять чи вони керують - по який бік?
- Там усі сидять:)
- Чи можуть сьогодні волхви вплинути на політичну ситуацію в Україні?
- Ніколи у політику не вмішувалися.
- Але ж в силі змінити ситуацію в країні?
- Для цього є люди, які повинні відкрити очі і вибрати. А якщо люди будуть куплятися на подачки і розмінюватися на пайки, то це людська сутність – її ніхто не змінить. Волхви не організовували походів проти християн, не вішали священників. Так люди вирішували…
- Хіба люди переслідували волхвів?
- Ні. Але вони переслідували знахарів за вказівкою церкви.
- Але ж є різниться між відьмаками, знахарями, волхвами…
- І дуже велика. От тих, хто знав трави, спалювали на вогні, і якщо бабуся вичитували дитину від переляку – теж спалювали… Зате жодного волхва не знайшли. …Якщо князь Володимир заганяв кіньми людей та хрестив. І за це був покараний рід – усі зникли, немає їхніх нащадків.
- Чи робите ви людей видатними?
- Ні. На життя не впливаємо.
- Утім, політики до вас звертаються?
- Звертаються. Тільки по здоров’ю, долі… Але не за кар’єру – це нас не цікавить, чи він буде президентом, чи прем’єр-міністром... Може, через рік ніким не буде… Для людей усі ці процеси довготривалі, а в історії вони миттєві. Все решта - як сміття…
P.S. Хто буде наступним Президентом України, він сказав. Його прогноз зовсім не такий, який дає Глоба. Хто правий? Про це обов’язково напишемо після виборів, коли оголосять офіційні результати. Раніше оприлюднювати прізвище кандидата, редколегією було вирішено неправильним, принаймні, це не політкоректно напередодні оголошення передвиборчої кампанії, головні події якої ще попереду.

Коментарі (20)
  • Читач21

    Повний каламбур !  Так хто і чому  замінили горе- слов"янам   світовий    сонічний  календар " Колі Юга "  на  брехливий юліанський а пізніще  добавили ще григоріанський  ? Чому  досі  народи  живуть за світовим сонячним екалендарем  , а християни і мусульмани  за  брехливим  юліанським і григоріанським ?  Не  догадуєтесь  чому  ?
  • vital vital

    так задумайся(Ми)-не хочим вред приченить но якщо (Ти)-так считаєш можно -і прикрить ход твого народу-хоть я думаю поки -дам шанс -чекаю приблизно 11днів зз оголошення -дальше не  має значення час но так і буде но -знай-Волхви -це одно -а значеення дальше друге((((???-і не може будити що ми поділяєм одну крапку їх буде більше -так .як ти хочеш -щоб ми були під Россиею-))))думаю не стоїть так напрягатися вам і так на делька тисяч років зменшенно -чи???((((ще зменшити??? -можу зовсім прикрити врата -і тодді всім пиииииии повний майже -так що тримаєм пока -шо двое не думай дальше -моя порада сховайся(((99-найду закрию на декілька тисяч років))))))
  • vital vital

    не может бить русским возрождения так ви считаетесь нацией насилия по всему -земному континету -думаю стоит задуматься -не так далек путь в зщабитья на несколько тисяч лет)))))))))))????????
  • vital vital

    думаю-Вам стоит одумать ?(((-ход разве _Вам?(позволенно решать -позже может и вам слово дадут извени )))-Єто Красні-которие закроют врат))----------------думаю пока жди не стоит нападать на своих-напав подвергаешься сам єтиому почти такой же материи не зщависит кто єто делал)))

keyboard_arrow_up