Юлія Тимошенко вийшла в поле, не торкаючись землі

Юлія Тимошенко вийшла в поле, не торкаючись землі
Щоб під час робочої поїздки прем'єра у область Тимошенко не забруднила черевички, чорнозем встелили очеретом. А коли на нараді під губернатором тріснув стілець, вона прокоментувала: "Навіть стільці не витримують напруги моменту"

Юлія Тимошенко на Вінниччині виборами не переймалася. Вона спілкувалася з фахівцями та встигла коротко поговорити з людьми

Візит Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко розпочався з огляду бурякового лану. На поле у селі Куна під Гайсином прем'єр вийшла з шармом. Вона була одягнута у бежеву завужену знизу сукню та такого ж кольору туфлі на високих підборах. Її пояс прикрашала пряжка з білого металу з великим червоним каменем.

Відео дня
>
Щоб черевички Юлії Тимошенко не бруднилися вінницьким чорноземом, організатори завбачливо устелили очеретом землю біля стендів з діаграмами і показниками.


Під час поїздки голову уряду супроводжували урядовці, голови обладміністрації та обласної ради - Олександр Домбровський та Григорій Заболотний. А також Герой України Олексій Порошенко, саме лани його господарства оглянула прем’єрка.
Під час короткої наради посеред поля прем'єр поцікавилася:
- Як вдалося досягти таких унікальних для держави результатів?
На що Олексій Порошенко відповів:
- Бо у нас диктатура. Диктатура технологій.


Про технології вирощування буряків та виробництва цукру йшлося згодом й на Всеукраїнській нараді.
А до неї Юлія Тимошенко подивилася на кагати цукрового заводу, який теж належить Порошенку, та оглянула цехи заводу. Там вона спостерігала, як варять і фасують цукор.


На нараді прем’єр-міністр Тимошенко вислухала десяток представників галузі з усієї України. Усі вони говорили, що страждають від відсутності кредитування банками та нестачі ефективної техніки, яка, до речі, у нас не виробляється.
Юлія Тимошенко пообіцяла заплатити аграріям по 750 гривень дотації на гектар буряків до кінця року. А також налагодити лізингові схеми закупівлі сільгоспмашин.
Не обійшлося на нараді й без казусу. На перших хвилинах виступу Тимошенко під Олександром Домбровським затріщав і зламався стілець.
На що Юлія Володимирівна сказала:
- Навіть стільці не витримують напруги моменту в галузі.
У Вінниці Юлія Тимошенко та керівництво області підписали Меморандум про співпрацю. Він передбачає державну увагу обласним програмам енергозбереження, утилізації відходів, фінансову підтримку нашого аеропорту.

У Гайсині під клубом, де проходила нарада, зібрався гурт симпатиків Тимошенко, щоб подивитися на неї.

У Вінниці симпатиків прем'єрки очолили її однопартійці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Anonymous

    Каза она!!
  • Anonymous

    Тимошенко ездит потому-что выборы,а так хрен бы приехала...А Домбровский со стульчика упал-просто плотнинько на свадьбе у сына поел.....вот и результат.

    Anonymous reply Anonymous

    А он не упал, просто стульчик старенький, начал трещать и его быстренько заменили. Был свидетелем.

    Anonymous reply Anonymous

    А то точно стульчик трещал?
  • Anonymous

    На фото - "симпатиків прем'єрки". Запомните их в лицо. Чтоб знали кого мочить за то, что через годик ее президентства будет. А то у нас только Юшер во всем виноват, а те, кто это ..... президентом сделали - вроде как и не при делах...
  • Anonymous

    Порочна сама система. Юля один из создателей этой системы. Ну и что она нам может предложить? Сначала массу обещаний, потом массу оправданий?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up