Вінниця вітає "Руйнацію"

Вінниця вітає "Руйнацію"
27 вересня в "Зорі" разом із вінничанами руйнувати музичні стереотипи будуть гурти "Анна", "Pictures inside me", "Тонкая красная нить", "60 Hertz", "When roses die", "My last breath" та "Пространство вариантов"


Наймасштабніший рок-фестиваль Західної України закритого типу "Руйнація", який щорічно під егідою "Слухай своє - обирай своє" проходить у Львові, 27 вересня гостюватиме у Вінниці. Сім відомих рок-гуртів зі Львова, Маріуполя, Харкова, Донецька, Дніпропетровська та Вінниці разом із вінничанами будуть руйнувати стереотипи з 16.00 у міському палаці мистецтв "Зоря".
- Приходь і відірвись на повну! "Руйнація" - фестиваль справжньої музики! - закликають організатори і не лукавлять - список гостей порадує усіх, хто любить важку рок-музику.

Славнозвісний львівський альтернативний гурт "Анна" стане одним з хедлайнерів рок-фестивалю

Відео дня
>"Анна" - це чотири літери енергетичного коду" - розшифровують назву свого гурту львівські гості. Будучи одним із найбільш "заслужених" та найбільш концертуючих гуртів альтернативної сцени України, "Анна" постійно експериментує зі стилями. На своє п'ятиріччя гурт підписав контракт з продюсером Владом Ляшенком, який працює також з київською командою "ТОЛ", та незалежним лейблом "Іншамузика". Опісля чого музиканти гордо заявили: "Анна" прийшли на професійну сцену - прийшли всерйоз та надовго". Потужна концертна енергетика гурту дійсно не має меж, а встояти під натиском core-драйву львів'ян вдавалося небагатьом.

"Pictures inside me" з Маріуполя презентують вінничанам пісні зі свого дебютного альбому "Обреченный жить"

Метал-сюрпризом фестивалю стане виступ маріупольської групи "Pictures inside me". У неділю музиканти провели зйомки свого концертного dvd, а вже за тиждень готові будуть представити вінничанам свій улюблений стиль музики - modern metal, у якому сполучають мелодику і вибуховий коктейль із жорстких риффів і брейкдаунів.


Металу дочекаються городяни і від гурту "Тонкая красная нить" з Харкова. Розпочавши свою творчість у 2005 році, гурт неодноразово змінював склад, а, коли нарешті доріс до стабільності, випустив свій перший альбом "106" та сингл "Фанк". А нещодавно "Тонкая красная нить" стали номінантами Underground act року від RAMP і дуже сподіваються на підтримку своїх прихильників на офіційному сайті премії.

"60 Hertz" підкорює публіку матеріалом, повним сарказму, агресії і потужного напору

На фестивалі вінницький гурт "60 Hertz", який творить під девізом: "Шизу в маси!", рідному місту обіцяє презентувати свою нову роботу за назвою "Вінегрет". Як завжди, сучасні танцювальні стилі музиканти будуть майстерно змішувати з альтернативним роком, в першу чергу, демонструючи свої основні фішки: симбіоз клаббу і року, чистий вокал та реп і, як самі зазначають, "абсолютно ідіотські тексти".

"When roses die" з Дніпропетровська порадують вінничан mainstream emocore та fashioncore

Також на фестивалі "Руйнація" ви зможете побачити виступи молодих талановитих груп: "When roses die" з Дніпропетровська, "My last breath" з Донецька та "Пространство вариантов" із Вінниці.

Квитки на фестиваль за 55 гривень усі бажаючі можуть придбати в музичному магазині "Мобі Дік".

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    I got this web site from my buddy who told me on the topic of this site and now this time I am browsing this web page and reading very informative posts at this time.| ??????? ?? http://www.quizverse.com/????????-c-15.html
  • Anonymous

    Hi! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to check it out. I'm definitely loving the information. I'm book-marking and will be tweeting this to my followers! Wonderful blog and amazing design and style.| ??????? ?? http://www.quizverse.com/????????-??-c-15_16.html
  • Anonymous

    Eto sranyy institut torgovyy s vidu normalnyy v nature h..ovyy (60 herz)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:17 Водій BMW в'їхав у дерево на вулиці Пирогова у Вінниці, є постраждалі play_circle_filled 11:30 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці? (Новини компаній) 11:21 З криниці на Вінниччині рятувальники дістали тіло жінки 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 20 травня відключатимуть послуги Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 09:30 Для військових на реабілітації у Вінниці влаштували спартакіаду 09:30 День відкритих дверей у Вінницькому національному технічному університеті. Запрошуємо! (Новини компаній) 09:21 Захисники українського неба знищили всі 29 дронів, якими ворог атакував країну 08:51 В останню путь вінничани проводжатимуть Дениса Слободянюка на псевдо «Еколог» 08:20 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День банківських працівників. Історія, заборони та прикмети 20 травня 21:41 У благодійному матчі профі з «Чайки» подужали аматорів з «Універ-Динамо» 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 13 по 20 травня, які ви могли пропустити 20:11 Ювілей Барської організації незрячих відзначили змаганнями з інтелектуальних ігор 20:11 Олександр Князь отримав грошовий сертифікат від Головнокомандувача ЗСУ 19:45 Мандрівка в минуле: що стояло на місті апеляційного суду та які будівлі були поруч play_circle_filled photo_camera 19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up