Мажори на «Шевроле» збили на смерть двох пенсіонерів (оновлено)

Мажори на «Шевроле» збили на смерть двох пенсіонерів (оновлено)
Біля офісу на вулиці Соборній, 85 вранці другого серпня внаслідок наїзду «Шевроле Лачетті», що рухався на великій швидкості, загинуло двоє пенсіонерів – 63-річний Анатолій Завірюха та його 60-річна дружина Марія. Двоє молодиків, винуватців трагедії, з місця ДТП утекли.

...О п’ятій ранку другого серпня Лариса втратила двох батьків водночас. Батько - нічний сторож пішов на чергування, а матір піднялась рано-вранці і пішла прибирати ділянку біля офісу на Соборній – працювала у ТОВ «Терція» прибиральницею.
- Ми із мамою домовилися зустрітися о сьомій ранку біля Центрального ринку... Телефоную їй о 6.30 – не бере трубку. Я почала хвилюватися... А трохи згодом нам подзвонив керівник фірми, де працювала мама, і повідомив страшну новину.., - донька загиблих утирає сльози, що рясно течуть по обличчю.
У морг Лариса приїхала разом із чоловіком. Батька упізнала одразу – лише на голові крововилив від сильного удару, а обличчя матері - накрите простирадлом. Сил підняти його не вистачило. Тещу упізнав чоловік Лариси – Василь...  
Жінка плаче, перебираючи сімейні фото батьків. На світлинах - усміхнена пара, повні життєвих сил і надій.

Лариса розповідає, що батьки жили дружно, піклувалися одне про одного 38 років подружнього життя. Смерть забрала їх обох одразу. 
- Я не можу повірити у те, що їх вже немає на цьому світі. Усе сталося надто раптово... Кажуть, що ті хлопці за кермом були напідпитку... Людське життя для них - пусте?!... – біль переповнює жінку, їй неможливо змиритись із страшною реальністю...
...Їх тіла знайшли на тротуарі у калюжах крові. Водій та пасажир чорного «Шевроле»-хетчбек, побачивши, що накоїли – миттю зникли у провулочку...
- Я чергувала у цей день в офісі на Соборній, 85 і десь о п’ятій ранку почула сильний гуркіт. Через кілька хвилин вийшла на вулицю: навколо закривавлених тіл чоловіка і жінки - скупчення таксистів, поруч - розбите вщент чорне авто. Я була шокована – рух машини спинило дерево!!! Ви уявляєте, якою була швидкість! Потім приїхала швидка і міліція... А один молодий хлопчина розповів нам, що лише за щасливого збігу обставин уникнув зіткнення. Мовляв, йшов по тротуару біля Торгово-економічного університету і щось відчув. Лишень перейшов дорогу – і тут авто... Усе сталося миттєво – чоловіка відкинуло у бік, а жінка опинилася на капоті, - емоції переповнюють Ларису Концедайло, яка бачила жахливу картину на власні очі.

Відео дня
>
...На місці трагедії - чіткі відбитки гальмівного шляху авто: кут на Соборній біля торгівельного інституту - пішохідний перехід – тротуар - дерево біля рекламного щита. Кров з асфальту на дев’яту ранку вже змили. Проте, як розповіли свідки трагедії, ще годину тому асфальт був червоним.


У батька одного із фігурантів справи своя версія.
- Трамвайна колія розрізала колесо і машину «закрутило» праворуч... Син сидів поруч із водієм. Наразі він у лікарні – під час аварії отримав травму голови, - розповів «20 хвилинам» батько 24-річного пассажира «Шевроле», який зараз знаходиться на підписці про невиїзд. 
У слідчому відділі ГУ МВС України у Вінницькій області неохоче діляться із журналістом інформацією. За кермом був 22-річний друг власника «Шевроле» - студент Вінницького державного аграрного університету. Оперативна група затримала його у той же день. За попередньою інформацією, він уже притягувався до відповідальності за ДТП у 2007 році. Як повідомив керівник слідчого відділу ГУ МВС України у Вінницькій області Олександр Тютюнник, за фактом ДТП порушена кримінальна справа за ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», що передбачає за скоєне позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Начальник Вінницького міського управління міліції Юрій Куций:
- До нас поступив виклик о 5.10, що на перехресті вулиць Соборна–Театральна скоєно ДТП. При виїзді встановлено, що ДТП скоїла машина «Шевроле-Лачетті» і в результаті збите на смерть подружжя, що у цей час прибирали тротуар. За кермом авто знаходився 22-річний студент одного з вінницьких вузів, а поряд з ним сидів власник машини – 24-річний чоловік, який працює в Києві. До п’ятої ранку вони знаходилися в розважальному закладі і є свідчення власника стоянки, де вони забирали машину, що вони були напідпитку. Власника автомобіля, який сидів поруч з водієм, затримали у Вінниці – у батьківському помешканні і нині він знаходиться в лікарні, оскільки отримав легкі ушкодження під час аварії. А його товариша, який був за кермом, затримали у Могилів-Подільському. Він намагався втекти – хотів перетнути кордон України і Молдови. Тепер винуватець ДТП перебуває в ІТТ.

Хроніка найрезонансніших ДТП

ДТП 17 листопада 2007 року – загинула студентка
На вулиці Чорновола у м. Вінниці водій автомобілем «Фольксваген Тауран» збив 21-річну студентку Вінницького торговельно-економічного університету, жительку с. Заливанщина Калинівського району і з місця пригоди зник. Від отриманих тілесних ушкоджень дівчина померла на місці пригоди. 47-річний військовослужбовець – перебуваючи за кермом цієї іномарки, після скоєння ДТП із місця пригоди втік. За даним фактом слідчим управлінням УМВС була порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченими ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що призвели до загибелі людини). Справа розглядається у Замостянському райсуді м. Вінниці.

30 серпня 2008 року – загинула студентка
Близько 22 години 34 хвилини, керуючи автомобілем «Опель», рухаючись вулицею Соборною міста Вінниця, в районі ЗОШ №2 Артем Сорока (1981 року народження), скоїв наїзд на двох студенток Вінницького торгово-економічного університету. Від отриманих тілесних ушкоджень одна дівчина на місті ДТП загинула, інша з важкими тілесними ушкодженнями була доставлена в реанімаційне відділення ВОДКЛ. Водій з місця пригоді втік. Слідчим управлінням УМВС порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченими ч.2 ст.286 КК України. Артем Сорока перебуває дотепер у розшуку.

26 березня 2008 року – троє постраждалих
Близько 18 години: три розбитих авто - "Жигулі", Infiniti та Daewoo, троє постраждалих у лікарні – результат аварії на вулиці Максимовича, яку спровокувала неповнолітня донька одного із вінницьких бізнесменів. За словами свідків ДТП, вона була за кермом Infiniti. Щоб дістати постраждалих із автомобілів, залучалися сили МНС. Конфлікт сторін був вирішений без зайвого розголосу.


3 жовтня 2008 року – загинув 24-річний юнак
О 19.00, рухаючись по Хмельницькому шосе у напрямку площі Гагаріна, в районі перехрестя вулиці Першотравнева-Хмельницьке шосе, водій (1974 року народження) автомобіля «Богдан» маршрутного таксі №34 скоїв наїзд на пішохода – вінничанина 1984 року народження. Чоловік від отриманих тілесних ушкоджень на місці пригоди помер. Слідчим управлінням УМВС порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченими ч.2 ст.286 КК України. Справа розглядається у Замостянському райсуді м. Вінниці.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (105)
  • Anonymous

    louis vuitton em miami outlet Мажори на «Шевроле» збили на смерть двох пенсіонерів (оновлено) | Новини Вінниці Житомира Тернополя - 20 хвилин celine bags http://www.onebagsstore.com
  • Anonymous

    А девушке Лера советую закрыть глаза и представить что на месте тех людей лежат обожаемые ее мама и папа,

    Anonymous reply Anonymous

    Было бы интересно посмотреть на родителей убийц.....Жаль что они воспитали таких уродов.....хотя они не воспитывали их вообще.....ихние дети просто тупой овощь(которому родители дают все чтобы он выжил.......)

    Anonymous reply Anonymous

    А в принцыпе жалко этих моральных уродов.......они в жизни ничего не добились и не добьются(все помогают родители)...они стали популярными когда совершили убийство....А жить с этим очень тяжело............Я им не завидую........Но прежде чем делать надо хоть чуть думать.....

    Anonymous reply Anonymous

    А вот ведь как любопытственно выходит: пришел новый начальник ГАИ, дядечка только подполковник, ему всего-то 38, наверное, на свой Инфинити еще не заработал. Так сколько теперь все виновники ДТП - мажоры и их родители заплатят дядечке новому ГАИшнику, чтобы во второй раз замять дела минушвших дней? А давайте будем требовать менять начальников ГАи в нашей области каждые 10 дней - шобы обанкротились родители мажоров и оплатить закрытие уголовных дел не могли. Как предложение, можно ставить начальинками каждого горожанина не мажора - чисто из принципу. Итого, 360 тысяч винничан обанкротят те две сотни уродов как дети в школу

    Anonymous reply Anonymous

    никаких новостей??

    Anonymous reply Anonymous

    дай время
  • Anonymous

    А теперь козлов и их родителей, оправдывающих пьянство, своих подонков отпрысков заставить продать все и квартиры и машины, чтобы в лучшем случае во времянке вНью-Васюках жили и чтобы картошкой питались со своего огорода, а день все отдать потерпевшей, тогда бы папа про трамвайный путь не пиздякал , урод
  • Anonymous

    Поддержую Ивана.... Быдло оно и в Африке Быдло... Насчёт Симанчука то он уже не главный гаишник....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up