У Вінниці зросла ціна на проїзд у трамваях і тролейбусах

У Вінниці зросла ціна на проїзд у трамваях і тролейбусах
Разом зі стрілкою годинників, пасажирів вінницьких трамваї та тролейбусів перевели на нові ціни за проїзд. Більшість пасажирів були неприємно вражені новиною почутою від кондукторів, що від сьогодні білет коштує одну гривню. - Для мене ця новина прозвучала несподівано, - каже пасажир трамвая вінничанин Олександр - Я не сподівався, що під час кризи міська влада вирішуватиме проблеми за рахунок біднішої частини вінничан, бо зрозуміло, що багаті в наших роздовбаних трамваях і тролейбусах не їздять.

 

 

Пасажир Володимир зустрівся з іншою проблемою.
- Я маю при собі лише 75 копійок, а про підвищення дізнався лише в трамваї, - каже він, - добре, що кондуктор тут нормальний, дає доїхати.
Ігора підвищення проїзду ані трохи не хвилює.
- Я дуже рідко їжджу на трамваях, - каже він, так що ці 25 копійок для мене зовсім не відчутні. А взагалі дивуватися нема чому, бо тепер все дорожчає.
У свою чергу, кондуктори не знають чи радіти чи плакати.
- За ранок вже кілька разів в мою адресу були випади від пасажирів, - розповідає кондуктор Анна, - так ніби це я підняла ціну за проїзд.

Відео дня
>


Її колега Ірина, каже, що для багатьох людей, яким вона продавала квитки, подорожчання було несподіваним.
- Люди сприймали те, що я їм казала з недовірою, - розповідає Ірина, - одні скаржилися, що перший раз чують про подорожчання, а інші переконували мене, що ціна має вирости тільки з першого квітня. Одна жінка, коли почула про подорожчання, повелася зі мною досить агресивно.
За словами Ірини, перевагою для кондуктора, яку вона вже відчула, є спрощення в процедурі підрахунку білетів та видачі здачі.
В міському Трамвайно-тролейбусному управлінні на початку місяця попереджали про можливе подорожчання, проте точну дату не називали.
- Ця міра необхідна, щоб ми могли зберегти нормальну роботу нашого підприємства та необхідний для цього штат працівників, - говорив тоді начальник ВП „ТТУ” Володимир Бугайчук. - Ціна квитка 75 копійок є надто збитковою.
За попередньою інформацією, вартість проїзного квитка залишається без зміни.
В мерії пояснили, що оскільки ціна на проїзний квиток не зросте, то ті хто постійно користується міським електротранспортом від подорожчання не постраждають.

Довідка

Ціни за проїзд в громадському електотранспорті

Тернопіль-75 коп.
Львів - 1 грн.
Чернівці - 75 коп.
Хмельницький - 75 коп.
Київ  - 1,50 грн.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (68)
  • Anonymous

    Кащей, тех умел делать правильный выбор уничтожила большевистская банда, что бы её непереизбрали. Так что нам учиться надо. А учатся на ошибках.

    Anonymous reply Anonymous

    А вы не за...ли ошибаться? Семнадцать лет учитесь - и все бестолку. Или преподы не те, или с головой чего не так...

    Anonymous reply Anonymous

    70 лет идиоты правили страной и учили нас не думать. Ты думаешь 17 лет достаточно для того чтобы переучиться, тем более что они при власти и остались?

    Anonymous reply Anonymous

    Кстати о "учили не думать" - я не знаю, в какой стране жил ты, но меня в ЭТОЙ стране думать учили. И, по-моему, довольно неплохо получилось. Во всяком случае, достаточно, для того, чтоб сделать вывод - если человеку 17 лет мало, чтоб понять чего он на самом деле хочет - он дебил. Причем законченный. И это неизлечимо. ИМХО.

    Anonymous reply Anonymous

    Речь не идёт о человеке, а в целом о нашем обществе и системе. И вот здесь я с тобой Кащей в первый раз полностью согласен. За 70 лет большевики действительно сделали нас дебилами.

    Anonymous reply Anonymous

    "Идиоты" за это время страну из руин подняли и человека в космос запустили. Первыми. И население росло. Свидомые имбицылы за это же время просрали всё что можно, еще и долгов наделали на три поколения вперед. Народ вымирает. Вопрос - кто идиоты?
  • Anonymous

    И с дибилов, которые не хотели учиться, ни денег снять, ни образования дать.
  • Anonymous

    Считаем. Когда-то "при коммуняках" проезд в трамвае был 3 коп. (1+1+1 или 2+1 или просто 3). Зарплата уборщицы 70 руб. Это 7000:3= 2333 поездки. Сейчас при зарплате 1000 грн. получается 1000 поездок. Таким образом, сегодняшние 1000 грн - это 30 советских рублей.

    Anonymous reply Anonymous

    Когдато при комуняках десятки миллионов были убиты, замучены голодом, репресированы и лишены многих человеческих прав. Сегодня мы жнём то, что эти преступники 70 лет сеяли. Так что эти сравнения просто неэтичны.

    Anonymous reply Anonymous

    Да что Вы скромничаете? Пишите уже о сотнях миллионов "убитых, замученых голодом, репресированых и лишеных многих человеческих прав".

    Anonymous reply Anonymous

    Ті країни де більшовицька банда не правила, випереджають нас років на сто у всіх відношеннях. Коли верховна рад приймає закон про святкування 90-річчя комсомолу, то це свідчить лише про те, що нами і далі правлять більшовики.

    Anonymous reply Anonymous

    Насчёт того, что \"нами і далі правлять більшовики\", предъявляйте претензии к самому себе.\r\nЗачем Вы, мёрзли на майдане ради Ющенко? Можно подумать, Вы не знали, что он бывший член КПСС?

    Anonymous reply Anonymous

    Не волнуйся выводы мы уже сделали.

    Anonymous reply Anonymous

    Поправочка: не "живемо ми так саме завдяки", а просто - "живемо саме завдяки". Пока что.

    Anonymous reply Anonymous

    Скорей даже - "живем вопреки"

    Anonymous reply Anonymous

    А почему бы не праздновать? Ведь "народный президент" - бывший коммунист, "народная премьерка" и даже сам О. Тягнибок - бывшие комсомольцы! :) :) :)

    Anonymous reply Anonymous

    Меня никто не мучил. И в трамвае я платил 3 коп., в троллейбусе - 4, автобусе - 5. Студенческий проездной вообще стоил 75 коп. Про бесплатность учебы вообще молчу. Что касается жатвы, то что-то она у вас затянулась: скоро уж как 20 лет. За это время после царя "коммуняки" уже Днепрогесс построили и тучу заводов. После ужасной войны - через 16 лет, Гагарин в космос полетел.

    Anonymous reply Anonymous

    Сейчас телек с одной зарплаты может купить любая уборщица. Раньше она, как минимум, пол-года на него работала. Так что твои сравнения ниф3,14зду.

    Anonymous reply Anonymous

    Для корректного сравнения скажите, пожалуйста, сколько \"любая уборщица\" должна теперь платить в месяц за однокомнатную (хотя бы) квартиру. Раньше со светом больше двух рублей (из 90,00) в месяц не набегало даже зимой.\r\nА заодно прикиньте, сколько \"любая уборщица\", если её ребёнок учится в институте, должна платить за его обучение. Не думаю, что ей такое по плечу. \r\nА в Союзе, повторяю, за учёбу ничего не брали.

    Anonymous reply Anonymous

    Кроме того, что проезд был несколько копеек, не нужно было платить за учёбу и проживание в общежитии, а стипендия была шестьдесят рублей! Это так в Союзе студентов "мучили" и "лишали многих человеческих прав комуняки".
  • Anonymous

    достали уже... "Ціна квитка 75 копійок є надто збитковою." просто атас...ну 2 гривни через месяц тоже мало будет...привыкаем ходить пешочком...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up