Партнер рубрики Події

Інтернет-спілкування дарує нові можливості

Інтернет-спілкування дарує нові можливості
Хтось завдяки спілкуванню онлайн отримує неординарні подарунки, а хтось – неординарні пропозиції

 Багато людей ставляться до Інтернет-спілкування несерйозно. Мовляв, люди ховаються за псевдонімами, вигаданими образами, літературними чи нецензурними словами, а в житті зовсім інші. Але часто такі віртуальні стосунки можуть перерости в дружбу чи навіть кохання, особливо після зустрічі в реальному житті. А може статися й так, що ви познайомитеся з людьми, дружні стосунки з якими можуть бути дуже корисними у майбутньому.

Але, кажуть тернополяни, обов'язково добре перевіряйте, чи вас не “розводить” хтось зі знайомих.

Тернопільській шахтарці – ліхтарик з Донецька

Відео дня
style="margin-bottom: 0cm">Тернополянка Оля Гурняк вже близько року є учасником проекту livejournal.com - «Живий журнал» (скорочено - ЖЖ). Перед новорічними святами цього року вона приєдналася до новоствореної спільноти «Скоро новий рік», котра об'єднувала людей зі всіх куточків України, аби ті один одному під час зимових свят дарували подарунки. Відбувалося це так. Спочатку треба було зареєструватися у спільноті, вказавши адресу, на яку тобі мали б вислати подарунок. Далі комп'ютер автоматично зі всього списку зареєстрованих людей вибирав тобі пару. Відповідно, цій людині ти маєш вислати подарунок. Виходило таке собі замкнуте коло – хтось тобі, ти комусь, той - ще комусь і так далі.

  • Таємний друг, котрий мав робити подарунок мені, - каже Оля, - виявився хлопцем. Він прислав досить дорогу срібну підвіску, яку я тепер дуже часто ношу. Мені ж випало дарувати подарунок хлопцю Євгену з Донецька. З його ЖЖ я дізналася, що у нього є кохана дівчина. Тому придумала парі подарунок – горнятко з фотографією закоханих.

Також Оля дізналася, що Євген – архітектор. Тому вислала ще й величезного олівця, який би мав хлопцю якщо не допомагати, то принаймні піднімати настрій при роботі.

Парі з Донецька настільки сподобався псевдонім Олі – Шахтарка, що вони відшукали номер телефону її брата Віктора, передзвонили до нього, спитали адресу і прислали подарунок – зменшену копію ліхтарика, з яким донецькі шахтарі спускаються до шахт.

- Я горджуся цим подарунком. Він мені нагадує казкові ліхтарики гномів. – каже Оля. – Зараз ми часто спілкуємося з Євгеном та його дівчиною, котра уже стала його дружиною, зідзвонюємося на свята, вітаючи один одного, та часто спілкуємося в «асьці». Це чудово, коли різні за віком та вподобаннями люди можуть отак от просто спілкуватися завдяки різноманітним Інтернет-проектам. Адже це розширює коло інтересів та друзів.

Знайшов щастя за порадою друга

Зайти на сайт знайомств студентові технічного університету Олександрові Данчишину порадив товариш.

  • Я не думав, що з цього вийде щось серйозне, – каже Сашко, – послухав поради друга, бо не було чого робити. На www.flirt.com.ua я познайомився з дівчиною Оксаною. Це було восени 2006 року.

Оксана теж студентка, навчається в одному із приватних вузів. Вперше хлопець із дівчиною зустрілися перед Новим роком, а 23 січня відбулося перше романтичне побачення. Закохані зустрічаються вже більше року. На запитання, чи заходить хлопець ще на сайти знайомств, Олександр з усмішкою відповів, що ні, адже він вже знайшов своє щастя.

Більшість - приколюється

А от тернополянка Юля розповіла, що вона раніше часто знайомилася в Інтернеті. Одного разу познайомилася з хлопцем, домовилися зустрітися.

  • Перше, що я побачила, – каже Юля, – це крутий чорний джип. У ньому ж сиділо якесь старе чмо, яке ще й запропонувало “стосунки за гроші”. А одного разу я натрапила в чаті на хлопця, з яким ми постійно матюкали одне одного. Як тільки я заходила в чат, він відразу мені писав: “А, ти знов тут!”. І починалося. Найкультурніше я його називала “брудним педиком”, про решту взаємних епітетів змовчу.

А одного разу подругу Юлі вирішив підколоти її знайомий. Вона довірила йому робити свою сторінку-анкету на форумі, так він написав там “інтим за гроші, груповий секс” та інші найнепристойніші пункти. Фотографію ж хлопець вибрав таку, де дівчина в селі, без макіяжу, в хустці, на фоні хати з городом, та ще й їсть банан.

  • Подруга навіть не подумала, що варто передивитися, що він там їй написав. За деякий час пише їй якийсь хлопець: “Давай зустрінемося, підемо на каву”. Вона погодилася, але дуже здивувалася, коли він при зустрічі спитав, в який готель вони поїдуть, скільки коштують її послуги.

А от інший знайомий Юлі вирішив “по приколу” написати, що він голубий і пропонує інтим за гроші. Якийсь чоловік запропонував зустрітися, і хлопець, все ще “на приколі”, погодився. Але коли під'їхав крутий джип і з нього вийшов дядько, явно “готовий до всього”, то хлопцеві було не до сміху – він тікав далі, ніж бачив.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    Я зустрічаюсь з хлопцем вже більше року, а познайомились завдяки чату, хоча я там з ним не спілкувалась, а лише знала про його існування. Прийшла на чатівку і зараз не жалію :)
  • Anonymous

    Я познайомилася в Неті з голандцем. Спілкувалися довший час. а тоді він вирішив подивитися Україну і прилетів. Від України і від наших людей він просто зараз в захваті, казав, що такої гостеприїмності не бачив ні в одній країні світу, а побував він у багатьох. Ми й надалі час від часу спілкуємось.
  • Anonymous

    Гарна стаття...На мою думку кожен з нас хоч раз знайомився по нету,цікавість бере своє))Особисто в мене було багато знайомств,близько 10 зустрічей!Деякі просто по-приколу,але і були випадки,коли людина дійсно западала в душу!Точно скажу лише те,що всі хлопці,з якими я знайомилася були адекватними і нормальними!!3 знайомі дівчини вийшли заміж по інтернету,доречі,дуже УДАЧНО)) Я впевнена-немає різниці,де ти знайдеш або тебе знайдуть...-головне знайти свою ПОЛОВИНКУ!!!
  • Anonymous

    Знайомитись через інтернет можуть тільки закомплексовані люди які в реалі ніц не варті, або ті хто ховаться від дружини чи чоловіка і шукають лівих пригод на свою дупу!!! Видають себе за тих кому заздрять, а не за тих хто вони є насправді!!! Переписуються роками хоче все булоб ясно якби вони в живу поговорили хоча 5 хвилин, крутят один одному голову... Також на таких сайтах процвітає розбещення неповнолітніх, бо адміни не слідкують за тими хто реєструється і скільки їм років!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up