Присутність влади не допомогла вінницькій «Ниві» перемогти

Присутність влади не допомогла вінницькій «Ниві» перемогти
Вінницька «Нива» програла «Арсеналу» з Білої Церкви з рахунком 2:0. Якщо перший тайм наші футболісти ще грали нарівні з гостями, то у другій половині гри вінничани здалися і грали «від оборони». Натомість «Арсенал» міг би забити більше, ніж два м’ячі

 На матчі у суботу, 5 листопада, вперше за довгий час були присутні представники влади – голова облради Сергій Татусяк. Також у ложі сиділи майбутній тренер вінничан Віталій Косовський, спортивний директор «Ниви» Паша Касанов, функціонери обласної федерації футболу. Та їх присутність не допомогла футболістам виграти матч. Не сталося, як в Охтирці.

Перший тайм нічийний
У першій половині гри особливо гострих моментів не було ні біля воріт вінничан, ні біля воріт білоцерківської команди. Активну підтримку наших уболівальників іноді перекрикувала група підтримки «Арсеналу». Вболівальники суперників вінничан особливою чемністю та ґречністю не відрізнялися – та на їх образливі вигуки наша міліція не реагувала.
На тридцятій хвилині гри захисники «Ниви» прогавили гравця «Арсеналу», який ледь не вийшов один-на-один із вінницьким голкіпером. Але Олександр Гайдаржі вчасно вийшов з воріт за межі штрафного майданчика. Щоправда, вибиваючи м’яч, влучив у ногу гравця з Білої Церкви. Суддя підбіг до нашого капітана і показав… жовту картку. Добре, що не червону – воротар може продовжувати грати. Штрафний, назначений за це порушення, «Арсенал» не реалізував.

Відео дня
>«Нива» посипалася
Другий тайм почався із пресингу гостей. «Арсеналівці» не давали змоги нашим футболістам зачепитися за м’яч. Кілька ударів провели «нивівці» по воротах суперника. Кілька ударів у відповідь нанесли гості.
Але атака «Арсеналу» на 77 хвилині ледь на стала фатальною. Леонов, здавалося, знаходився поза грою, але арбітр дозволив йому далі грати. Лише зусиллями Олександра Гайдаржі та захисника «Ниви» вдалося вивести м’яч на кутовий, який став згубним для вінничан. Подача «стандарту» закінчилася впевненої грою Постолатьєва, який замкнув головою передачу. 0:1 – «Нива» програє.
Після пропущеного голу наші футболісти ледь грали, майже не пручаючись. Під завісу поєдинку, коли вболівальники почали підтягуватися до виходу, чергова атака «Арсеналу» завершилася голом Степанчука. Після другого пропущеного голу більше половини глядачів просто пішли зі стадіону.

Так хто ж тренер «Ниви»?
Усупереч розтиражованій думці, що команду очолив Віталій Косовський, безпосередньо із лави запасних керував діями вінничан Олег Остапенко. Сам же Віталій Косовський знаходився на ложі поруч із Пашою Касановим, який і з’явився перед журналістами на післяматчевій прес-конференції.
- У нас є ще старий тренер, Олег Федорчук, - сказав Паша Касанов. - Виходить, що він просто не виходить на роботу, не написавши заяви про звільнення. Ну, будемо звільняти, якщо людина не виходить на роботу. І думаю, що у найближчі три дні, як ми звільнимо його, тоді укладемо контракт з іншим тренером. Я не можу сказати, що чисто Олег Остапенко керує діями футболістів. Зараз складно сказати - вони спілкуються і до гри, і під час гри. І по телефону. Але все одно, вирішальна ланка під час гри - це гравці. Налаштовували, говорили з ними вчора і сьогодні, але це не вирішальний фактор.
Спортивний директор також прокоментував і ті події, що відбувалися навколо клубу у останні тижні.
- Метою того, що ми не вийшли на поле в грі зі «Сталлю» було привернути увагу до команди, - сказав Паша Касанов. - Для того, щоб влада міста і області повернулися обличчям до команди. Тому присутність Сергія Пилиповича говорить про те, що керівництво міста і області бажає, щоб команда була. Я два рази зустрічався з губернатором, керівництвом міста, запевнили, що хочуть команду бачити, хочуть допомагати. Але подивимося. Час покаже...

 

Google+

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    вінницька нива - найфуфлижніша футбольна команда!
  • Anonymous

    давно пора Держслужбовець заявить вместо Нивы

    Anonymous reply Anonymous

    А вы сами заявитесь,не вместо,а отдельно !Что мешает?Или тоже кто то обязан заявить?
  • Anonymous

    НИВА - ЧЕМПИОН !!!!
  • Anonymous

    Агонія Ниви...Прискорбно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up