Вінницькі «Гайдамаки» набираються сил і впевненості

Вінницькі «Гайдамаки» набираються сил і впевненості
У середу, 26 жовтня, вінницька хокейна команда «Гайдамаки» приймала на арені «Льодового клубу» львівських «Левів». Гра закінчилась із рахунком 5:6 на користь гостей. Не без допомоги судді видерли «Леви» цю перемогу для себе

Очевидно, що наші хокеїсти зі зміною тренера стали грати яскравіше, впевненіше. Про це свідчить не тільки гра із київським «Соколом», коли вінничани ледь не створили хокейну сенсацію, виграючи на початку поєдинку 3:0, але і гра з львів’янами. Дуже важко гостям було здолати вінницькі редути. Про стрімкий ривок у якості гри вінничан свідчить і те, що попередній матч із «Левами», у середині вересня, наші програли з рахунком 9:0.

Підкачав перший період
У перші хвилини матчу «Гайдамаки» пропустили дві непотрібні шайби, граючи у меншості. Спочатку Сідоров, а потім Панченко «розписалися» у воротах Ігоря Шликова. Першому голу асистував ще недавній «гайдамаківець» Олексій Мадера.
Ще до кінця першого періоду Кіріл Ложкін відквитав один гол. Хвалений американський голкіпер «Левів» Рейн Донован нічого не зміг зробити із наступом вінничан.

Два періоди внічию
Друга та третя двадцятихвилинки не послабили «Гайдамаків». Другий період завершився з рахунком 3:3, третій 1:1. Саме різниця в одну шайбу із першого періоду стала вирішальною.
У складі «Гайдамаків» відзначилися Володимир Сачко, Дмитро Чернишенко, Руслан Ромащенко, та знову білоруський легіонер Володимир Сачко.
Перед третім періодом тренер гостей Денис Булгаков замінив Донована Хапковим. Гра американського легіонера не задовольняла тренера «Левів».
- Вирішальною стала четверта шайба, пропущена Донованом, - говорить Денис Булгаков. – Він дуже втомився за матчі, які він провів. Тому і довелося його замінити.
Відверто провокативною поведінкою відзначився львів’янин Дмитро Гнітько. Він провокував нашого захисника Андрія Титаренка на бійку, знаючи запальність та бойовий характер «гайдамака». Та «леву» не вдалось під’юдити вінничанина вирішити суперечку кулаками.

Відео дня
>Уболівальники стали активнішими
Кволість наших глядачів на трибунах нарешті розсіялась. Вінницькі любителі хокею матч за матчем активніше підтримують свою команду. Не тільки аплодисментами, схвальними вигуками під час атак «Гайдамаків», але й улюлюканням під час атак гостей, осудом рефері матчу, коли, на думку глядачів, той не помічає відвертих порушень проти вінничан.
Та все ж, трибуни не завжди вщент заповнені, про відродження вінницького хокею, про першу професійну команду нашого міста знають не так багато мешканців Вінниці.
Із покращенням гри більше людей потягнулося на арену, адже хокей – це завжди шоу. А вінницька команда це шоу своїм глядачам дає.

Львів’яни шкодують про Крикуненка
На запитання, як оцінює гру «новобранця» вінничан Андрія Крикуненка, колишній наставник гравця, тренер «Левів», відповів так:
- Не за всіма гравцями вдається угледіти, - сказав Денис Булгаков. – А стосовно Олексія Мадери, який перейшов з Вінниці до Львова можу сказати, що він ще повністю не набрав форму.
- У нас були відсутні три ключові захисники, - каже тренер «Гайдамаків» Олег Циркунов. – Також цієї гри ми пробували трьох новачків, також захисників. Як бачите, проблеми в обороні у нас були потужні – це позначилося на кількості пропущених шайб.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up