«Вінницькі вовки» чекають на вінничан

«Вінницькі вовки» чекають на вінничан
Команда з американського футболу «Вінницькі вовки» розпочала новий сезон восьмого вересня. Спортсмени продовжують набір гравців і планують стати професійною командою, приєднатися до Федерації американського футболу України.

Після двомісячних канікул, команда розпочала новий сезон. В планах «вовків» до кінцю року провести щонайменше три гри у форматі 8х8, запросити сусідні клуби для спільного майстер-класу тренерів з провідних клубів України.

Американський футбол – спорт для всіх
- Для будь-якої статури є своя позиція - це головний козир спорту, - говорить засновник команди Євген Хомин. - Якщо «хліпан» - значить, ловити м’яч. «Пухлий» грати буде в лінію, високий - в захист корнером, малий збитий – ранінбек. Коротше, всі підходять.
Команда рада кожному бажаючому, хто має міцне здоров’я та непереборне бажання займатися американським футболом. До потенційного гравця є лише дві умови: це вік – від 16 років, та вага – від 65 кг.

Планують стати професіоналами

Відео дня
>Починаючи з цього сезону, кожен гравець команди проходить медичне страхування, що є обов’язковою умовою участі гравця в змаганнях під егідою Федерації Американського футболу України. Клуб планує стати офіційним членом ФАФУ з 1-го січня 2012 року.
- Вступ у ФАФУ дає підтримку президента федерації, лобіювання наших інтересів на вищих рівнях, оплату суддів на матчах, - говорить Євген Хомин. - Також членам ФАФУ в першу чергу буде надаватися форма по дешевших цінах, якщо будуть робити масові замовлення.

Проблеми як у всього спорту

- У Вінниці з футболом нашим взагалі проблеми, так як всі або боягузи, або зі слабким здоров’ям, які мало знають про американський футбол, - говорить Євген Хомин. - Іншими словами - проблема в гравцях та фінансах, так як живемо за свій рахунок, а ще й нема покровителя впливового, який би допомагав.
Тренери команди намагалися заручитися підтримкою спонсорів, проте у місцевих бізнесменів не дуже модно підтримувати спорт. Навіть звичний англійський футбол у нас в занепаді. Що й говорити про менш відомі види спорту.
Натомість міська влада робить популістські заходи із показовими ранковими зарядками, замість того, щоб підтримувати клуби, які могли б представляти честь Вінниці в Україні та поза її межами, тим самим стимулюючи дітей займатися спортом.

Тренуватися може кожен

- Протипоказань як таких нема. Якщо хоче людина займатися спортом, тоді можна і цим, - говорить Євген Хомин. - Він за травматичністю нічим не відрізняється від звичайного футболу (навіть у страхових компаніях в одному і тому ж коефіцієнті). Травми є, але не часто, у нас за три роки було може три-чотири переломи, і то два з них, через те, що було нерівне поле.
Тренування команди проходять шість разів на тиждень – три тренування (обов’язкові для всіх гравців) у формі на відкритому повітрі, одне з яких ігрове, та три тренування (за бажанням) у тренажерному залі. Вартість тренувань 50 гривень за місяць, та 25 гривень коштує оренда форми для гравців, які власної не мають. Гравцям клубу тренування в тренажерному залі по абонементу надається зі знижкою 20% (зал South Of Heaven).

Довідка:
Зв’язатися із «Вінницькими вовками» можна, зателефонувавши або написавши одній з контактних осіб:

Головний тренер:
Білоконь Олександр Анатолійович
тел: (063) 430-80-45
icq: 412359707
E-mail: [email protected]

Помічник тренера:
Хомин Євген Петрович
тел: (063) 574-48-41
icq: 404998447
E-mail: [email protected]
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up