На Парижі прозвучить альтернативний рок від гурту «С.К.А.Й»

На Парижі прозвучить альтернативний рок від гурту «С.К.А.Й»
У день міста цього року у Вінниці пануватиме музична тематика. На площі Театральній відбудеться концерт альтернативної музики «Любов в стилі рок» за участю українських гуртів «НеДіля» та «С.К.А.Й», початок 10 вересня о 15.00

Одна з найпопулярніших рок-команд - «С.К.А.Й» давно вже відомий в Україні. Як гурт вони існують уже десять років. За цей час хлопці встигли підкорити вітчизняний шоу-бізнес. Перший музичний вибух гурту стався після пісні «Тебе це може вбити». Композиція стала справжнім хітом і принесла величезну популярність гурту. Зараз їх пісні наспівує уся країна. Композиції наповнені глибоким змістом, дуже часто навіть соціального значення. У пісні «Best друг», гурт звертає увагу суспільства на критичну ситуацію поширення СНІДу в Україні, а також розкриває проблему ВІЛ-інфікованих людей. Нещодавно «С.К.А.Й» від України приєднався до світової спільноти у боротьбі зі СНІДом, виконавши композицію Веаtles «All You Nees Is Love», яку в один і той же час співали зірки в багатьох країнах.

Гурт «С.К.А.Й» - це те, що треба вінничанам

Відео дня
>
У травні минулого року колектив стає Фаворитом Успіху. Український рок гурт визнали кращими у номінації «Чоловічий гурт» за підсумками конкурсу «Фаворити успіху».Також, минулого року сталася ще одна вагома для гурту подія «С.К.А.Й.» випустили свій новий альбом під назвою «!». Довгоочікуваний третій за рахунком альбом українського рок-колективу. Музиканти передивилися погляди на життя, подорослішали, і змінилися, а тому і зміниласьїъх музика. У цьому альбомі «С.К.А.Й.» акцентує увагу на речах, які в житті мало хто помічає, але які тим не менше є дуже важливими.
Також на Парижі виступатиме гурт «НеДіля». Хлопці грають музику у стилі поп-рок. До 2004 року співак Діля був одним з фронтменів, композитором, аранжувальником, вокалістом популярного хіп-хоп гурту «Танок на Майдані Конго». Він взяв участь у записі шести альбомів «ТНМК». Зараз співак створив власний гурт «НеДіля». Який успішно гастролює країною та записує свої альбоми.


Діля з гурту «НеДіля» співатиме поп-рок

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Скай класна група а неділя - фігня полна
  • Anonymous

    Опять-таки... скай - альтернатива чему? музыке? альтрок - это противовес коммерческой музыке, вернее даже коммерциализации музыки. потому скай - просто поп-группа.

    Anonymous reply Anonymous

    що за нісенітниця! альтернативний рок наколи не протиставляв себе комерційній музиці (хіба, можливо, ще в далекі 80-ті). Ти мабуть зплутав його з деякими напрямками блек-металу. Альтернативний рок - це своєрідне протиставлення традиційним напрямкам рок-музики. Найяскравіший представник - "Muse". Не сказав би що вони проти косити бабло на своїх відданих фанатах :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:02 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 19:51 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 19:03 Вінничан попереджають про відключення газу: адреси Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up