За відкриттям фонтана у Вінниці спостерігатиме увесь світ

За відкриттям фонтана у Вінниці спостерігатиме увесь світ
Якщо вам на березі Бугу не вистачить місця, щоб побачити відкриття фонтану, за світловим шоу можна буде спостерігати у одному з розважальних закладів міста або біля світлодіодних екранів у місті. На крайній випадок - вдома за комп’ютером або біля телевізора.

Дочекалися! Цієї неділі, четвертого вересня, о сьомій годині вечора урочисто відкриють Набережну «Рошен» і диво інженерного мистецтва - світломузичний фонтан-гігант.

Шоу-програма з лазерами
За словами прес-секретаря благодійного фонду Петра Порошенка Олени Павлової, на урочистостях буде присутнім Петро Порошенко. На святі відкриття виступатимуть відомі українські гурти - ТІК, «Мандри». Також співатиме Оксана Білозір. А ще свою феноменальну творчість продемонструють майстри пісочної анімації - театр Sand Union.
- Але головним героєм свята стане феєричний фонтан, який у супроводі музичної композиції і лазерного світла представить власну, неповторну, єдину в світі шоу-програму, - каже Олена Павлова.
Якщо ви не зможете протиснутися безпосередньо до винуватця торжества, видовищем відкриття можна насолодитися на двох спеціальних майданчиках біля світлодіодних екранів у місті. Один з них, буде розташований на розі проспекту Коцюбинського та вулиці Київської. Інший - на площі Гагаріна. Також прямий ефір відкриття ви зможете спостерігати в ресторанах, барах і пабах нашого міста.

Транслюватимуть світові агентства
- Є домовленості про пряму трансляцію з урочистого відкриття фонтана за допомогою трьох телевізійних каналів – «5 канал», «ВІТА» та ВДТ-6, - каже Олена Павлова. - Он-лайн трансляцію можна буде спостерігати на сайті korrespondent.net.
Також для висвітлення запуску фонтана та набережної «Рошен» запрошені світові та європейські інформаційні агентства Bloomberg, Reuters, AP, ВВС, FP, Euronews, Al Jazeera, а також усі вітчизняні мас-медіа.
Уже починаючи з п’ятого вересня з 12.00 до 22.00 світломузичний фонтан-гігант буде працювати щодня, і навіть у дощ – до самісіньких морозів. А поки що до відкриття, можна спостерігати за роботою тестування фонтана.
- Фонтан працюватиме до 22 години, - розповідає прес-секретар благодійного фонду Петра Порошенка. - Адже світлове шоу роблять люди, і їм теж треба відпочивати. Крім того, існують законодавчі обмеження щодо масових заходів, які можуть заважати відпочинку вінничан вночі.
Щодо відновлення понтонного мосту на острів Кемпа, то фонд Петра Порошенка його будівництвом займатися не буде.
- Будівництвом мосту займається корпорація «Мостобуд», - каже Олена Павлова.  –  А сам острів є унікальною екозоною і поки що екологи заборонили там будь-що робити. Але не можна виключати, що в перспективі можлива реалізація якогось соціального та екологічного проекту на території острова Кемпа.

Відео дня
>Довідка
Загальна вартість реконструкції набережної та будівництва фонтана перевищує 70 млн грн.

Читайте також:

В Виннице Набережную Рошен откроют 4 сентября

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (81)
  • Anonymous

    Те, кто был на открытии: потрясающее зрелище винничанин торонтую: было мерзко, уныло и противно.
  • Anonymous

    Хорошо, но идти туда вечером с детьми стремно, так как много будет "под пивом" и без мозгов... Лишь бы не засрали его (фонтан) еще до конца месяца..

    Anonymous reply Anonymous

    Ето что какойто глюк с айпи?

    Anonymous reply Anonymous

    Або хтось дуже "весело"провів час сам з собою дискутуючи....
  • Anonymous

    Торонтуй, похоже, ты не по собственному желанию свалил. Тебя как шавку за дверь выставили.

    Anonymous reply Anonymous

    Ага, а я упирался руками и ногами. Кричал, что Родину не продам. Не помогло. Не нужон ты, говорят вильной Украине. Сижу теперь в инете и корчусь от зависти: эта ж какое людям щастя выпало - наблюдать Открытие Всемирного Фонтана!!! Когда приеду, то первым делом (после целования рельсов на вокзале) пойду на Фонтан смотреть. Суток трое не отрываясь.

    Anonymous reply Anonymous

    Торонтуй, а когда ты думаешь в Винницу приехать ?

    Anonymous reply Anonymous

    В следующем году есть планчик...

    Anonymous reply Anonymous

    Не на лето ?

    Anonymous reply Anonymous

    Летом, конечно.

    Anonymous reply Anonymous

    Не против пропустить по рюмочке, если все планы осуществятся ?

    Anonymous reply Anonymous

    Буду рад)

    Anonymous reply Anonymous

    Я тоже :-) Кстати, можно будет на фонтан сходить посмотреть.

    Anonymous reply Anonymous

    Сместо пойти посмотреть на фонтан он хочет сходить на фонтан.

    Anonymous reply Anonymous

    Хоть понял, что хотел сказать?

    Anonymous reply Anonymous

    фонтан вам в руки

    Anonymous reply Anonymous

    Следи за поездами, когда припадешь к рельсам. И трамвайные не забудь поцеловать.

    Anonymous reply Anonymous

    и рога у троллейбуса :)

    Anonymous reply Anonymous

    ...и рога... - записываю.

    Anonymous reply Anonymous

    Торонтую - респект за рога (ответ)!

    Anonymous reply Anonymous

    Ну нафиг тот фонтан. Пойдем смотреть, как торонтуй облизывает рога.

    Anonymous reply Anonymous

    Вот это МЫСЛЬ! Вы, батенька, случайно не гигант мысли и отец русской демократии? А то меня тут сомненья гложат :)
  • Anonymous

    Какое открытие? Фонтан давно работает и причем на всю катушку: он отмывает 4 с гаком миллиона долларов.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up